What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Vassilis66

Είμαι κάτοχος S8 και σκέφτομαι το επόμενο κινητό. Είμαι μεταξύ S20 και Mi 10, τι λέτε; Υπάρχουν σημαντικές διαφορές; ποιο υπερτερεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Username

1 Reply

soa008

Με το s20 Θα παρεις ενα κινητο με καλυτερη οθονη καθως εχει αναλυση 1440p και ρυθμο ανανεωσης 120HZ ( amoled ) , το Mi 10 εχει 1080p αναλυση και 90HZ ( amoled ) η οποια κατα την αποψη μου ειναι ιδανακη επιλογη για την μπαταρια αλλα η αληθεια ειναι πως του s20 ειναι συνολικα καλυτερη. Επεξεργαστη θα παρεις καλυτερο απο το Mi 10 ( πηγαινε δες το παρτι Snapdragon vs exynos 990 ). Σε καμερες , το Mi 10 εχει αρκετα καλυτερη βασικη καμερα , ομως το s20 σου προσφερει μια πολυ καλη telephoto. ( εγω θα προτιμουσα την βασικη ληψη βεβαια ). Μπαταρια με μεγαλη διαφορα εχει καλυτερη το Mi 10 και αυτο γιατι εχει καλυτερο επεξεργαστη ,οθονη που κανει οικονομια στην μπαταρια αλλα επισης εχει και 780mah περισσοτερο. Συνολικα το Mi 10 μου φαινεται μια πιο ολοκληρομενη επιλογη. Βεβαια κανενα απο τα δυο δεν θα σε απογοητευση

6 Comments

Vassilis66

Σ ευχαριστώ πολύ, είσαι αρκετά κατατοπιστικός!

Makis1955

Εχω το p30 pro. Αξιζει να παω σε αυτο? Η αληθεια ειναι οτι η φωτογραφικη του p30 pro μετα απο updates εχει καποια θεματα...

soa008

φιλε μου εσυ μου δειχνεις αλλο κινητο. Αλλο το Samsung Galaxy S20 και αλλο το Samsung Galaxy S20 FE 5G.

Username