Στο τρέξιμο χρειάζεται να φοράω κάποιο ρολόι ή να έχω πάνω μου το κινητό για να καταγράφεται και η απόσταση ;
Μπορώ δηλαδή να φοράω μόνο την ζώνη και όταν τελειώσω την προπόνηση να δω στην εφαρμογή και την απόσταση πέρα από τους σφυγμούς;
Ευχαριστώ
See in detail the terms of use for the Product Questions
Στο τρέξιμο χρειάζεται να φοράω κάποιο ρολόι ή να έχω πάνω μου το κινητό για να καταγράφεται και η απόσταση ;
Μπορώ δηλαδή να φοράω μόνο την ζώνη και όταν τελειώσω την προπόνηση να δω στην εφαρμογή και την απόσταση πέρα από τους σφυγμούς;
Ευχαριστώ
1 Reply
Ναι μπορείς, η διαφορά της Η10 με την Η9 αυτή είναι. σου δίνει την επιλογή να γυμναστής και οταν τελειώσεις συγχρονίζεις με την εφαρμογή και βλεπεις ολα τα δεδομενα, ενα ωραίο βιντεακι ειναι https://youtu.be/vw0WV-PWtcw?si=w1sRfi-s9vvs0tEV
2 Comments
Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Το μόνο θέμα μου είναι ότι δεν μου μετράει την απόσταση και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος .!
Στο βιντεάκι δείχνει μόνο ένα workout CrossFit το οποίο αν παρατηρήσεις δεν αναγράφει την απόσταση, λογικό, δεν έτρεξε!
Με το τρέξιμο όμως τι γίνεται; Γιατι δεν μετράει την απόσταση ;
την απόσταση την μετράει μόνο η εφαρμογή στο κινητό όχι η ζώνη, η ζώνη δεν έχει καταγραφή gps