Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Andrew_Snow

Αγόρασα το κινητό τον Ιούνιο και σχεδόν καθημερινά, πέραν του ότι κολλάει, κάποια στιγμή σε κάποια κλήση δεν θα λειτουργεί το μικρόφωνο με αποτέλεσμα να μην με ακούνε. Έχει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

georgalaeleftheri

Και γω παρόμοιο πρόβλημα έχω....όταν το κάνω όμως επανεκκίνηση, μετά λειτουργεί μια χαρά!!

Όνομα χρήστη
Dimitra_Diakogianni

Και εγώ παρόμοιο πρόβλημα έχω και δεν ξέρω τι να κάνω... Έχω πρόβλημα με το ακουστικό ενώ μιλάω κανονικά δεν μπορώ να ακουσω τον άλλον ενώ εκείνος με ακουει. Το είχα στείλει σε τεχνικό και μου είπε ότι φταίει το νέο update

Όνομα χρήστη
Dimitra_Diakogianni

Παρόμοιο έχω και εγώ με το ακουστικό μιλάω αλλά δεν μπορώ να ακουσω τον άλλον ενώ εκείνος με ακούει κανονικά το είχα στείλει σε τεχνικό και μου είχε πει ότι φταίει το καινούργιο update της Xiaomi. Υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να μην αναγκαστώ να το ξανά στείλω;

Όνομα χρήστη
Katerina_Dousi

Καλησπέρα εγώ αγόρασα δύο ίδια κινητά ένα δικό μου και ένα του γιού μου και μου παρουσιάζουν και τα δύο τα ίδια προβλήματα.

Όνομα χρήστη
He4vyRa1n

Καλησπέρα. Εμένα άρχισε να κολλάει χωρίς το πρόβλημα με το μικρόφωνο, μετά από 3εις βδομάδες, όμως μετά όταν βγήκε update με MIUI12, το θέμα λύθηκε. Μιλάω για τον Αύγουστο Σεπτέμβρη

Όνομα χρήστη