What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Kostas_ms

Υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί σαν repeater; Εφόσον λειτουργεί σαν repeater, η LAN μπορεί να συνδεθεί με router για να μοιραστεί το ιντερνετ στο σπιτι;

Username

1 Reply

ΓΙΩΡΓΟΣ

αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου. θέλεις να συνδέσεις αυτή τη συσκευή με καλώδιο με το ρούτερ και μετά να κάνεις το μοίρασμα σε διάφορες συσκευές.
αν αυτό εννοείς, ναι έτσι το έχω κι εγώ. μάλιστα σε απόσταση 50 μέτρων δίνω σήμα σε άλλη ίδια συσκευή ασύρματα όμως και από εκεί μοιράζω τα δεδομένα σε άλλο σπίτι επίσης ασύρματα.

3 Comments

Kostas_ms

Ναι δεν το εξήγησα καλά. Θέλω να το ρυθμίσω σε repeater mode για να λαμβανει το σημα απο 30 μετρα μακρια, και να δινει το ιντερνετ μεσω LAN(PoE) σε router ωστε το router να μοιραζει το internet στο σπιτι.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Για ποιο λόγο να το βάλεις σε router;
Με αυτό τον τρόπο το έχω και μοιράζω σε όλο το σπίτι ασύρματα. Υπολογιστές, κινητά, κάμερες, φώτα και πολλά άλλα που δουλεύουν με wifi.
Εννοείτε πως μπορείς και με καλώδιο, όμως δε χρειάζεται.

Kostas_ms

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Yπάρχει ήδη mesh στο σπίτι που μοιράζει το internet. Ο λόγος που το θέλω είναι η αδιαβροχοποίηση και να μου φέρνει το ιντερνετ απο μακριά.. Το συγκεκριμένο repeater το θέλω σαν εφεδρεία, η βασική πηγή του internet ειναι 4g. Βέβαια, αν μου κάνει τόσο καλά τη δουλεία, και είναι τόσο καλή η κεραία του, ίσως απλοποιήσουμε το set up.

Username