Έχω την καφετιέρα Dolce Gusto Lumio. Κάνει αυτό το προϊόν.. σωστά; Έχω δει και τις παστίλιες, αλλά δεν ξέρω νομίζω αυτό είναι πιο safe αγορά..
See in detail the terms of use for the Product Questions
Έχω την καφετιέρα Dolce Gusto Lumio. Κάνει αυτό το προϊόν.. σωστά; Έχω δει και τις παστίλιες, αλλά δεν ξέρω νομίζω αυτό είναι πιο safe αγορά..
2 Replies
Ένα χημικό υγρό είναι που καθαρίζει τα άλατα που συσσωρεύονται από το νερό της βρύσης.
Δεν παίζει κανένα ρόλο η μάρκα της μηχανής που έχετε.
Καλησπέρα σας.
Το προϊόν αυτό είναι για διαφορετικά μοντέλα. Για την καφετιέρα που έχετε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί κάποιο καθαριστικό. Απλά τα αποσπώμενα κομμάτια καθαρίζονται με νερό. Επίσης 1 φορά κάθε μήνα προληπτικά γεμίστε το δοχείο νερού με καθαρό νερό αφού πρώτα το καθαρίσετε από τυχών άλατα και βάλτε να τρέξει ζεστό νερό σε ένα δοχείο.
1 Comment
Καλησπέρα σας,
Τα αποσπώμενα κομμάτια τα καθαρίζω καθημερινά. Αυτό που τοποθετούμε την κάψουλα το βάζω και στο πλυντήριο πιάτων. Το έντυπο που έχω, αναφέρει πως πρέπει να γίνεται η διαδικασία της αφαλάτωσης κάθε 3-4 μήνες με το ειδικό υγρό. Το συγκεκριμένο υγρό της εταιρείας δεν είναι διαθέσιμο πλέον. Αυτό είναι και το ερώτημα. Αν είναι κατάλληλο το προϊόν για αυτή την καφετιέρα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.