Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Hippie Shopper

Παιδιά, ξεκλειδώνει ο bootloader; Θα μπορέσω να περάσω custom rom; Υπάρχουν; Κανένας γνώστης να μου δώσει τα φώτα του;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

soa008

Μονο στο xda αυτα τα ερωτηματα. Και ψαξε στο telegram για κανα chat με αυτα που ζητας , σιγουρα θα υπαρχει καποιο ινδικο η πακιστανικο που να σε βοηθαει

Όνομα χρήστη

2 Σχόλια

Hippie Shopper

Σε ευχαριστώ φίλε/φίλη kv13! Τελικά δεν παιζει ξεκλειδωμα bootloader σε huawei απο οτι κατάλαβα προς το παρόν. Υπάρχουν καποια σαιτ που τους στελνεις το imei αν θυμαμαι καλα, και σου στελνουν πισω κωδικο ξεκλειδωματος για το ευτελες ποσον των ~50€, οπότε θα έλεγα ότι δεν υπάρχει σοβαρός τρόπος ξεκλειδώματος bootloader ακομη. Πηρα xiaomi τελικα παρότι χαμηλότηρης ποιότητας ίσως, να βαλω custom rom σαν άνθρωπος και οχι με τις rom τους που βριθουν διαφημίσεων και οπου και να πατησεις σου ζηταει αδεια να χρησιμοποιησει τα δεδομενα χρησης σου κτλ κτλ αλλιως δεν ανοιγουν καν οι βασικες τους εφαρμογές. Τα ξαναθυμηθηκα τωρα που ρυθμιζα το καινούργιο και συγχυστηκα Καλή χρονιά με ενα καθαρο και ελευθερο διαδίκτυο. Οχι διαφημισεις, οχι πλαστικα σε ιστότοπους και εφαρμογές.

Όνομα χρήστη