Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Panos_Lamprinos

Γεια σας θελω να ρωτησω αξιζει το συγκεκριμενο κινητο εν ετη 2022 προς 2023 ?Η να δω για πιο νεο μοντελο οπως NOVA 10SE που ειναι πιο προσιτο ?Γενικα αξιζει να επενδυσω σε huawei ?Πρωην κατοχος xiaomi και νυν samsung κατηγοριας παντα midrange ημουν, απλα θελω να ανεβω μια κατηγορια αλλα σε νορμαλ τιμες αλλα φετος μονο νορμαλ δεν τις λες.Τελος παντων δεν ξερω αλλα μου αρεσε αυτη η συσκευη λογω οτι φοραει τον kirin 980 και οχι το κλασσικο snapdragon που φοραει και η κουτση μαρια ,περιμενω μια ειλικρινη αξιολογηση πανω στο κινητο οποιος το εχει ακομη και σημερα.ευχαριστω και συγνωμη για τη μακροσκελη ερωτηση.......

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

g7_kats

Καλησπέρα. Το κινητό το εχω στην κατοχή μου και είναι φοβερό σε όλα του. Βέβαια δεν είναι για το ευρύ κοινό λόγω της έλλειψης των gms αλλά εγώ που ασχολούμαι και έχω γνώσεις, έχω βολευτεί μια χαρά. Αν τα θες όλα έτοιμα με τα Google services τότε δεν είναι για σένα. Θέλει ψάξιμο για να το φτιάξεις στα μέτρα σου. Αν εντάσσεσαι στο ευρύ κοινό στρέψου προς samsung ή realme για εμένα. Υπάρχουν αξιόλογες επιλογές όπως a52 s και gt neo 2. Υπάρχει βέβαια και η xiaomi-poco με κάποια ωραία μοντέλα αλλά εγώ τα βάζω τελευταία λόγω miui. Εσύ αποφασίζεις.

Όνομα χρήστη
gwgaki_07

Φυσικά να επενδύσεις. Το κινητό πετάει!! Είναι άψογο σε όλα του. Το χω σχεδόν 2 χρόνια και δεν με έχει απογοητεύσει

Όνομα χρήστη
christos.kokonoglou

Στα λεφτά αυτά που έχει τώρα εν έτη 2022 προς 23 είναι έγκλημα αυτό που θα κάνεις. Έχεις τόσες επιλογές κ φρέσκιες με 3 χρόνια υποστήριξη λογισμικόυ

Όνομα χρήστη
soa008

Δεν αξιζει γενικα να πας σε huawei , ειδικα εαν τα σκασεις κιολας. Υπαρχουν θεματα με την google και οσο να προσπαθουν να σε πεισουν πως δεν υπαρχουν , οσο και να προσπαθουν με gspace δυστυχως ενα κινητο χωρις gms ειναι δυσχρηστο. Προσωπικα χρησιμοποιουσα τετοιο κινητο και η εμπειρα χρησης ηταν απιστευτα δυσκολη ακομα και για ενα ατομο με γνωσεις πανω στα smartphone. Σαν συσκευη ειναι παρα πολυ καλη με απιστευτα χαρακτηριστικα. ΥΓ: Snapdragon δεν βγαινει ενα μοντελο μονο , οι kirin εχουν μεινει αρκετα πισω σε τεχνολογια λογο του ban. ΥΓ2: Μεταπωλητικη αξια την ξεχνας
ΥΓ3: Παρε ενα samsung η xiaomi εαν ειναι να τα σκασεις , η εμπειρια χρησης στα ακριβοτερα μοντελα τους εχεις τραγικη διαφορα απο τα midrange.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη