Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
petros_paradeisou

Καλησπέρα στην παρέα, μερικές ερωτήσεις για την συσκευή διότι από σήμερα έγινα κάτοχος του κινητού:
Όταν πήρατε την συσκευή σας έβγαζε πως δεν έχει μπαταρία;
Άνοιξε μετά από λίγο, από μόνη της;
Σε εσάς Ζεσταίνεται εύκολα;
Βοηθήστε ρε παιδιά αν είναι εύκολο, κάθε γνώμη δεκτή, κάθε γνώμη βοήθημα. Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Σήμερα έγινες κάτοχος σήμερα να σταματήσεις και να αγχώνεσαι. Πρώτον φόρτισε καλά την συσκευή. Δεύτερον είναι λογικό αν ζεσταίνεται τώρα γιατί θα κατεβάζεις αναβαθμίσεις εφαρμογές και θα το φορτίζεις. Δώσε του μια βδομάδα διάρκεια να προσαρμοστεί το κινητό στην χρήση σου. Εάν μετά σου ζεσταίνεται εύκολα (δηλαδή σε wifi και απλή χρήση στο chrome ) τότε επικοινώνησε με το κατάστημα που το αγόρασες.

1 Σχόλιο

petros_paradeisou

Καλησπέρα και πάλι, όσον αφορά την μπαταρία ενώ δεν κάνω συχνή χρήση του κινητού και εδώ και 4 μέρες προσπαθώ να κλείσω ότι δεν χρησιμοποιώ για καλύτερη αντοχή, παρατηρώ πως τελειώνει γρήγορα. Μήπως σχετίζεται με την μία εβδομάδα για την οποία διαβάζω τόσα; Ότι η AI θα καταλάβει την χρήση που κάνει ο κάτοχος και θα κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις;
(Να σημειώσω εδώ ότι το κινητό το έχω πραγματικά ερωτευτεί, ήμουν κάτοχος HUAWEI)

Όνομα χρήστη