Γιατί αναφέρεται ως 2,8κιλά ενω μετρημένο στο Πράκτικερ μου βγήκε 3840 γραμμάρια. Αποκλείεται λάμα+αλυσίδα να είναι 1 κιλό μαζί.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γιατί αναφέρεται ως 2,8κιλά ενω μετρημένο στο Πράκτικερ μου βγήκε 3840 γραμμάρια. Αποκλείεται λάμα+αλυσίδα να είναι 1 κιλό μαζί.
1 Απάντηση
Εχοντας την εμπειρία από τα αλυσοπρίονα Stihl και husqvarna ,(μπορείς να το δεις και στην ιστοσελίδα της Stihl) το αναφερόμενο βάρος είναι , μόνο η μηχανή , χωρίς την λάμα και την αλυσίδα . Εχω το Stihl MS 180 (ίδιο σε κυβικά και ιπποδύναμη με το MS 172) το οποίο αναφέρει βάρος 4,1 κιλά . Με λάμα 40 cm, αλυσίδα , βενζίνη και λάδι ζυγίζει 5 κιλά (Παίρνει 250 ml βενζίνη και 150 ml λάδι) . Αυτά υποθέτω ότι είναι Κινέζικα (με ότι αυτό συνεπάγεται) , οπότε ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές αναγράφουν μόνο το βάρος της μηχανής. Αν ζυγίσεις την λάμα και την αλυσίδα ξεχωριστά δεν θα μπορείς να αποκλείσεις ότι ζυγίζουν 1 κιλό. Στη ιστοσελίδα : https://www.kaisertools.gr/?gad_source=1&gad_campaignid=22791342462&gbraid=0AAAABAlyE71HCKUy4BEA9uciSiAhSSEf7&gclid=EAIaIQobChMIo7b6oP-skAMVsYODBx06ICZ8EAAYASAAEgKvtfD_BwE
της εταιρείας , αν τηλεφωνήσεις , θα πάρεις απάντηση . Ισως είναι τυπογραφικό λάθος
1 Σχόλιο
Έχω το ολόιδιο άλλης μάρκας "αυτοκινήτου" και είναι 3.150 κιλά ο κορμός και 650γρ αλυσίδα και λάμα. 2.8κιλά δεν είναι ούτε με σφαίρες, Ορθογραφικό ή τυπογραφικό λάθος δεν είναι, κάτι άλλο είναι αλλά έχε χάρη που κοιμούνται όλοι όρθιοι σε αυτή τη χώρα.