Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
morfakis

Γειά σας. Έχω το εξής πρόβλημα: Συνδέονται και ται δύο τα ακουστικά το δεξί σαν Soundcore Life P2 και το αριστερό σαν Life P2-L .Το θέμα είναι ότι ενεργό μπορεί να είναι μόνο το ένα, γιατί όταν ενεργοποιώ κάποιο από τα δύο απενεργοποιητε το άλλο. Κανένας βοήθεια; Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

a1atrt

Ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τα ακουστικά, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα συνδεσιμότητας ή προβλήματα λειτουργίας η σύζευξης των ακουστικών μεταξύ τους. Τοποθετήστε τα ακουστικά στη θήκη φόρτισης και βεβαιωθείτε ότι φορτίζονται. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί και στα δύο ακουστικά για 3 δευτερόλεπτα έως ότου οι ενδείξεις LED αναβοσβήσουν κόκκινες 3 φορές και μετά γίνουν λευκές. Το είχα πάθει κι εγώ, και βρήκα αυτήν τη λύση από το manual της anker. Από τότε δουλεύουν και πάλι κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όνομα χρήστη
alex.v

κάνε επαναφορά των ακουστικών πατώντας παρατεταμένα 3-4" το κουμπί στο καθένα και μετά βάλτα να φορτίσουν στη θήκη. θα δεις να ανάβει ένα λαμπάκι κ στα 2 ακουστικά. διάγραψε τα κι από τη μνήμη του κινητού σου. μετά σύνδεσε τα πάλι λογικά θα είσαι οκ. όταν δε συνδέονται μόνα τους ανοίγοντας το Bluetooth να πατας σύνδεση στο life p2-l μόνο που είναι το κύριο.

Όνομα χρήστη