Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Cybermanos

@Georgios_Kivrakidis

Κύριε Κιβρακίδη,
μπορώ να γράψω μόνο για το προϊόν που εγώ έχω.
1) Από τότε που το αγόρασα, πριν 3 χρόνια(?) είναι πιθανό το μοντέλο να έχει υποστεί αλλαγές πχ να λειτουργεί με άλλου είδους μπαταρίες. Ξέρετε, τα μοντέλα εξελίσσονται και ειδικά αν είναι πετυχημένα.
2) Με τρία ζυγίσματα επί τρεις φορές την εβδομάδα με κρατάει 19-20 μήνες. Πάντως πριν σβήσει προειδοποιεί επί μια βδομάδα. Τώρα με τους δικούς σας ρυθμούς.... δεν ξέρω τι να σας πω.
3) έχει ακρίβεια γραμμαρίου, αλλά μπορώ να μιλήσω για ποσότητες μέχρι 1,5 κιλό. Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε μεγαλύτερες ποσότητες. Δηλαδή η κατασκευή ενός κιλού ψωμιού απαιτεί ποσότητες υλικών που πρέπει να είναι ζυγισμένες με ακρίβεια για να τις χρησιμοποιούν τα παιδιά. Δηλαδή η μαγιά 7 γραμ, η ζάχαρη 10γραμ, το αλάτι 12 γραμ, το γάλα 8 γραμ, το άσπρο αλεύρι 200 γραμ, το ολικής 250 γραμ, του πετρόμυλου 150 γραμ, το νερό 410 γραμ, το λάδι δεν το ζύγισα και βάζω 2 κουτ. της σούπας. Φυσικά ανάλογα το αλεύρι μπορεί και να αλλάζει η ποσότητα του νερού, αλλά όλα τα ζυγίσματα είναι αξιόπιστα, ειδικά μετά από ένα δευτερόλεπτο μετά την προσθήκη του υλικού. Έχουν μάθει και τα παιδιά και βάζουν το λάδι μόνα τους. Σας λέω λοιπόν ότι η ακρίβεια είναι ενός γραμμαρίου και μέχρι τα 1,5 κιλό δεν έχω κανένα παράπονο.

Αυτά και ελπίζω να σας βοήθησα.
Καλό σας βράδυ.

Όνομα χρήστη