What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Yannis_Tsironis

Μήπως θα πρέπει να συμβιβαστείς με το κάψιμο της εξωτερικής επιφάνειας του φαγητού, ώστε το ψήσιμο να φτάσει μέχρι μέσα; Ειδικά όταν η σχάρα είναι δίπλα στην αντίσταση. Για παράδειγμα, τα ψάρια που ψήνονται; Στη σχάρα ή σε ταψάκι; Έβαλα να ψήσω ένα μεγάλο λαβράκι σε ταψάκι (φοβήθηκα μη καεί στη σχάρα) και το έβγαλα μετά από 23 λεπτά, αφού το είχα γυρίσει μια φορά. Η πέτσα είχε καεί. Το ψήσιμο όμως δεν είχε φτάσει ως το κόκκαλο, ώστε να ξεχωρίζει εύκολα από την σάρκα, είχε ακόμα αίμα...Πέταξα το ψάρι! Κρίμα και πεινούσα πολύ...

Username

1 Reply

mourperis

Έχω ψήσει τα πάντα. Σουβλάκια (χοιρινά-κοτόπουλο), ψάρια (λαβράκι, τσιπούρα) μπριζόλες πανσέτες. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Τα ψάρια συγκεκριμένα είναι έτοιμα σε 20-30min. Τα χοιρινά βγάζουν πολλά υγρά και θέλουν περίπου 45min. Σημείωση: τα ψάρια πριν τα βάλεις στην σχάρα θέλουν να λουστούν σε λαδολέμονο. Στην ηλεκτρική μια φορά (αν θέλεις και περισσότερες). Αν ψήσεις στα κάρβουνα θέλουν συνέχεια λούσιμο με μια λεμονόκουπα κάθε φορά που τα γυρνάς πλευρά.
Μακάρι να έχω βοηθήσει.

1 Comment

Username