Τελικά είστε ευχαριστημένοι από τη συγκεκριμένη σκούπα; η δικιά μου δυστυχώς κάνει ο,τι θέλει, ξεκινάει και πάει σε λάθος σημεία με το χάρτη συνεχώς να τον χάνει και να πηγαίνει όπου θέλει
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Τελικά είστε ευχαριστημένοι από τη συγκεκριμένη σκούπα; η δικιά μου δυστυχώς κάνει ο,τι θέλει, ξεκινάει και πάει σε λάθος σημεία με το χάρτη συνεχώς να τον χάνει και να πηγαίνει όπου θέλει
2 Απαντήσεις
Κ σε εμένα το ίδιο κάνει! Δεν μου κρατάει τον χάρτη κ μου έχει σπάσει τα νεύρα! Αν έχει κάνεις καμιά ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε ας ενημερώσει!
Επειδή την έχω σχεδόν 4 χρόνια πλέον και μου έχει σπάσει πολλές φορές τα νεύρα ειδικά με την απώλεια του χάρτη, αυτό που κατάλαβα κάποια στιγμή είναι ότι πρέπει να την βάλεις σ ένα σημείο όπου κάθε φορά όταν ξεκινάει να βλέπει το ίδιο πράγμα. Αν την έχεις πχ να είναι σε κάποιο ενιαίο χώρο και έχεις κουνήσει κάποια καρέκλα νομίζει ότι είναι σε άλλο χώρο και κάνει χάρτη από την αρχή. Αν το σημείο από το οποίο ξεκινάει είναι πάντα το ίδιο μετά φορτώνει τον χάρτη και ακόμα και να έχεις αλλάξει τα πράγματα σε άλλο δωμάτιο δεν τον αλλάζει.
1 Σχόλιο
Ετσι είναι η προβλεπόμενη συμπεριφορά δεν ειναι super robot... θελει σταθερη βαση στο ιδιο σημείο κατα προτίμηση κεντρικά στο σπίτι. Μια χαρα 5 χρονια σκουπιζει . Το μονο θέμα οτι τα ανταλλακτικά που πηρε η γυναικα μου δεν ηταν γνήσια κ δε ρουφα καλα τα μαλια κ μενουν πολλα παραπανω στη βουρτσα κ βρισκω μαζεμένες τούφες εδω κ εκει... θα παραγγείλω αυθεντικά