Σκουπιζει κανονικα αλλα δεν γυριζει στην βαση της. Τι μπορει να φταιει? Εχω κανει χαρτογραφηση απο την αρχη εχω διαγραψει την εφαρμογη κ την εχω ξαναβαλει...
See in detail the terms of use for the Product Questions
Σκουπιζει κανονικα αλλα δεν γυριζει στην βαση της. Τι μπορει να φταιει? Εχω κανει χαρτογραφηση απο την αρχη εχω διαγραψει την εφαρμογη κ την εχω ξαναβαλει...
2 Replies
Αν η βάση είναι κοντά σε κάποι αντικείμενο όπως πχ ένα τραπεζάκι, ακόμη και αν φαινομενικά δεν εμποδίζει τη διαδρομή της σκούπας προς τη βάση, μπορεί να τη μπερδέψει. Το έπαθα όταν προσπάθησα να τη βάλω πολύ κοντά στη γωνία του δωματίου και άλλη μια φορά όταν πήγα να κρύψω τη βάση κάτω από ένα τραπεζάκι
Υπάρχει κάτι που την εμποδίζει τριγύρω απο την βάση της ή απλά χάνεται κάπου στο σπίτι και σταματάει ; Το πρώτο που έχει συμβεί γιατί είχα αφήσει μια πόρτα ανοικτή ακριβώς δίπλα στην βάση και την δυσκόλεψε αφάνταστα, πήρε 10' να φτάσει και πάλι δεν τα κατάφερε 100%, έβρισκε στην πόρτα και της ήταν εμπόδιο. Αν δεν έχει να κάνει με εμπόδιο δοκίμασε factory reset, σύνδεση εκ νέου με την εφαρμογή και χαρτογράφηση σπιτιού ή στην χειρότερη τοποθέτηση της βάσης αλλού, να διαπιστώσεις εάν φταίει αυτό.
3 Comments
Πολλές φορές, όταν άλλαξα θέση στη βάση (άλλο δωμάτιο) δεν γύρναγε πίσω. Ο λόγος ήταν το wifi. Κάπως έχανε το σήμα η βάση και μετά έχανε τη μπάλα η σκούπα. Όταν επανέφερα τη βάση στην αρχική (βολική για wifi) θέση, όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό τους…
Α οκ, κατάλαβα, αρα παίζει και αυτό το σενάριο. Δεν έχω συναντήσει το παραπάνω γιατί είναι μικρό το σπίτι (45 τ.μ.) που μένω και χρησιμοποιώ καλό router (https://www.skroutz.gr/s/28732120/TP-LINK-Archer-AX73-v1-Asyrmato-Router-Wi-Fi-6-me-4-THyres-Gigabit-Ethernet.html). Άρα, @st.kritikou αν διαπιστώσεις ότι αυτό είναι το πρόβλημα, πας την βάση της σκούπας πιο κοντά στο router ή μια άλλη λύση είναι να κοιτάξεις για πιο δυνατό router, απαραίτητο αν σκέφτεσαι να προσθέσεις παραπάνω έξυπνες συσκευές, στο μέλλον, ειδικότερα αν μιλάμε για 80+ τ.μ. σπίτι.