Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sabal_alipe

γεια σας. Εδώ και 2 βδομάδες περίπου έχω αγοράσει το κινητό Redmi 9T 4G Έκδοση MIUI Global 12.0.2 128 GB . Νόμιζα ότι αγοράζοντας ένα σύγχρονο κινητό θα είχα τουλάχιστον τις βασικές λειτουργίες. Όμως δεν βλέπω ούτε φακό, αλλά και φωτογραφία δεν βγάζει στο σκοτάδι. Δεν υπάρχει δηλαδή φλας ώστε να βγάλει φωτογραφία όπως συμβαίνει ακόμα και με της παλιάς τεχνολογίας κινητά. Μου είπε ο υπάλληλος έχει όλες τις λειτουργίες. Τώρα το ψάχνω που έχω χρόνο και διαπιστώνω αυτό που σας γράφω. Τελικά δεν βγάζει φωτογραφίες με φλας ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστά, ή είναι ελλαττωματικό ως προς αυτή την λειτουργία? Σας παρακαλώ απαντήστε μου, γιατί είμαι πολύ στεναχωρημένη. ευχαριστώ. Δεν έχει οδηγίες λειτουργίας, στα ελληνικά. Δεν ξέρω αγγλικά. Ψάχνω στο ιντερνετ και ενώ λέει εγχειρίδιο, κατάφερα να το κατεβάσω και λέει τα πολύ βασικά όπως τις προφυλάξεις κλπ. Όχι όμως τις λειτουργίες. μήπως τις έχετε να σας δώσω ένα email να μου στείλετε το εγχειρίδιο μόνο στα ελληνικά με όλες τις λειτουργίες πως γίνεται η χρήση κλπ? ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Εχει ολες τις λειτουργιες και με το παραπανω. Στην καμερα πανω αριστερα εχει ενα σημα με κεραυνο στο οποιο επιλεγεις τις λειτουργιες του φλασ. Φακο εχει οταν κατεβασεις κατω την μπαρα εντολων και πατησεις στο σηματακι για τον φακο. Βρες καποιον να σου εξηγησει πως λειτουργει ενα συγχρονο τηλεφωνο . Επισης , σε κανενα κινητο δεν υπαρχουν λειτουργιες χρησης.

Όνομα χρήστη