Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
expo

Γειας έχω παρατηρίσει καποιο εσθήτο τρεμόπεγμα της εικόνας ιδικα σε άνοιγμα φωτογραφιών υψηλής ανάλισης , ίσως να φταιει η καρτα γραφικών ?.. (εχω την οθόνη σηνδεδεμαίνει σε λαπτοπ με φουλ ανάληση) σημβαινει και σε κάποιον αλλον υπ΄παρχει κάποια ρύθμιση που να το εξαλυφει?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

marinos.nomikos7

Το κάνει και σε μένα σε σύνδεση με VGA σε onboard γραφικά Ίντελ γενιάς s775. Με HDMI σε onboard Ίντελ s1150 επίσης το κάνει. Με HDMI σε GTX 1080ti δεν το κάνει. Επίσης παρατηρώ ότι μέσω VGA ο ρυθμός ανανέωσης κλειδώνει μόνος του στα 60hz κάτι το οποίο προκαλεί το μόνιτορ να τρεμοπαίζει πάντα σε οποιαδήποτε κάρτα γραφικών. Αν είσαι με HDMI και γυρίσεις σε native 75hz δουλεύει κανονικά. Δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση του μόνιτορ. Επίσης στα native 75hz τα χρώματα βελτιώνονται αρκετά και ειδικά το μαύρο. Θεωρώ ότι όλο το θέμα προέρχεται από εκεί και από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο lg ips panel που έχει χρησιμοποιηθεί θέλει να είναι μόνιμα στα 75hz και όχι στα 60hz που το σεταρουν μόνα τους τα Windows 10. Εύχομαι να σε βοήθησα.

Όνομα χρήστη