Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν η κάμερα της λάμπας λειτουργεί με ανοικτό η κλειστό φωτισμό,που μπαίνει ακριβώς η κάρτα τι είναι και ποιο μέγεθος,καθώς και ποιες εφαρμογές για το τηλέφωνο ταυτίζονται με το συγκεκριμένο προιον λάμπα-κάμερα.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν η κάμερα της λάμπας λειτουργεί με ανοικτό η κλειστό φωτισμό,που μπαίνει ακριβώς η κάρτα τι είναι και ποιο μέγεθος,καθώς και ποιες εφαρμογές για το τηλέφωνο ταυτίζονται με το συγκεκριμένο προιον λάμπα-κάμερα.
1 Απάντηση
Καλησπέρα, τη συγκεκριμένη λάμπα την χρησιμοποίησα μόνο για ένα μήνα. Μου δημιουργούσε πάρα πολλά προβλήματα με τη συνδεσιμότητα και την συνεργασία της με την εφαρμογή. την έστειλα πίσω και πήρα την v380 που είναι λίγο πιο ακριβή. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτό το μικρό διάστημα που την χρησιμοποίησα η κάμερα δούλευε καλά. Καταγράφει ακόμα και όταν ειναι σβηστό το φως, αρκεί να υπάρχει κοντά επαρκές φως ωστε να βοηθάει την ποιότητα καταγραφής(στο πολυ σκοτάδι καταγράφει μεν αλλά η ποιότητα είναι πολύ κακή). Η κάρτα micro sd μπαίνει σε μία υποδοχή η οποία βρίσκεται στα πλάγια του κελύφους της λάμπας. το μέγεθος της είναι σαν αυτής που μπαίνει στα κινητά, εγώ είχα βάλει μία 64gb αλλά νομίζω οτι έχει και δυνατότητα για μεγαλύτερη μέχρι 128gb. H εφαρμογή που χρησιμοποιεί είναι η ICsee η οποία θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα καθώς είναι δυσκίνητη και δυσλειτουργική. Δυστυχώς η λάμπα δεν συνεργάζεται με άλλη εφαρμογή (πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει προβληματα με την συγκεκριμένη εφαρμογή).