What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Zeus_San

Πηγα και τα ακουσα σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων στα... πλαίσια της προσπαθειας μου να εχω προσωπική γνώμη. Αισθητα καλυτερος ο ηχος γενικά απο την αρλουμπα Εdifier Μ1360 που επισης ακουσα. Ειδικα απο τα ηχεια δορυφορους για αριστερο και δεξι καναλι. Αλλα πρεπει να ομολογησω οτι το μπασο ειναι μετριο αδυναμο.
Αν θελετε γενικα καλυτερο ηχο και μπασα βαλτε πιο βαθεια το χερι στην τσεπη για αλλα ηχεια.

Username

2 Replies

Zeus_San

UPDATE. Το οτι ειναι καλυτερος ο ηχος στα ηχεια δορυφορων απο το Εdifier Μ1360 συμφωνα με την προσωπικη μου γνώμη δε σημαινει οτι ειναι και πολυ καλα. Μετρια ειναι. Και τα ηχεια δορυφοροι και το ηχειο μπασου. Δεν τα μπορουσα αλλο.
Τελικα τα εβγαλα και τα εβαλα στην ακρη και αγορασα τα ηχεια 2.1 SW-HF2.1 1700 ΙΙ
https://us.geniusnet.com/product/sw-hf2-1-1700-ii/
Τη στιγμη που τα ψωνισα ηταν το τελευταιο κομματι, τουλαχιστον στο skroutz και στον ανταγωνιστη του.
Πολυ καλυτερος ηχος γενικα. Τη στιγμη που τα πηρα ηταν η χρυση τομη αποδοσης συχνοτητων και τιμης για εμένα.
Μαλιστα μπορειτε να τους κανετε και αναβαθμιση αντικαθιστώντας τα δυο δορυφορικα ηχεια, που εχουν μικρη καμπίνα, με αλλα μεγαλυτερης καμπινας και δυο δρομων και με καλυτερα μεγαφωνα στην αποδοση των συχνοτήτων.

Username
Username