Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Eleytheria_Mpanti

Γεια σας! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το συγκεκριμένο λάπτοπ. Το πήρα κυρίως για διαδικτυακά μαθήματα. Κι από την πρώτη μέρα όταν κανω χρήση skype και γραφίδας , με οθόνη σε κοινή χρήση μετά από κανένα μισάωρο κολλάει. Και ο μόνος τρόπος για να ξεκολλήσει είναι να το απενεργοποίησω από το κουμπί. Το έστειλα την πρώτη κιόλας βδομάδα πίσω για να δουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά που είπαν πως δεν βρήκαν κάτι. Από χθες που το παρέλαβα, πάλι τα ίδια. Επίσης το πρόβλημα δεν νομίζω να είναι στη γραφίδα, γιατί η ίδια γραφίδα σε παλιό λάπτοπ δεν βγάζει κανένα πρόβλημα ακόμη και μετά από 6 -7 ώρες χρήσης. Γνωρίζει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

kostasmatz1675

Προφανώς υπάρχει θέμα με τη χρήση της γραφίδας και τους drivers που έχει. Σε μένα δεν έχει κολλήσει ποτέ σε αρκετές VTC που έχω κάνει. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε άλλη γραφίδα.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
stelios.tagaras

Αντιμετωπίζω ένα σχεδόν παρόμοιο πρόβλημα! 'Οταν δεν χρησιμοποιώ το λαπτοπ για λίγη ώρα και κλείνει η οθόνη, μόλις την ανοίξω κολλάει η σελίδα που βρίσκομαι στο ιντερνετ. Αν π.χ βλέπω ένα βίντεο στο youtube δεν μπορώ να αλλάξω βίντεο ή να επιστρέψω στην αρχική ή όταν είμαι στο Facebook δεν μπορώ να πληκτρολογήσω. Σε μένα το κάνει μόνο όταν κλείσει η οθόνη από αδράνεια και την ξανά ανοίξω και συνήθως με ανενέωση σελίδας ή άμα κλείσω το chrome και το ξανα ανοίξω λειτουργεί κανονικά.

Όνομα χρήστη