Είναι καλό combo ο επεξεργαστής 1600af ryzen5 μια μητρική MSI B450M-A Pro Max Motherboard Micro ATX με AMD AM4 Socket και μια 1050t1 για fortnite?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Είναι καλό combo ο επεξεργαστής 1600af ryzen5 μια μητρική MSI B450M-A Pro Max Motherboard Micro ATX με AMD AM4 Socket και μια 1050t1 για fortnite?
1 Απάντηση
Ακούγεται για καλό combo για γενικότερο gaming σε 1080p με ελαφριές παραχωρήσεις σε νεότερα παιχνίδια. Βάλε και τουλάχιστον 2Χ 8GB RAM στα 2666 και θα είσαι κομπλέ. Η ταχύτητα της μνήμης και τα timings έχουν διαφορά, αλλά δεν θα χαθεί και ο κόσμος, προσοχή να δώσεις να είναι 2 στικάκια γιατί εκεί παίζει πολύ πιο αισθητή διαφορά επιδόσεων από το να πάρεις πχ μνήμη στα 2400.
3 Σχόλια
Τι εννοείς ότι έχουνε διαφορετικά τιμινγκς μου εξήγησε παρακαλώ ??
Επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω τόσα χρήματα θα βάλω μια g skills aegis 8 ggb 3200 hmz και στο μέλλον θα πάρω άλλη μία οκταρα
αυτά τα CL15, CL19 κτλ που γράφουν, γενικά θέλει λίγο ψάξιμο δεν τα ξέρω και εγώ καλά. Λίγο που το κοίταξα ναι μεν χάνεις λίγη απόδοση αλλά τίποτα τρελό. Δηλαδή ας πούμε αγόρασα την CL19 γιατί ήταν ακριβότερη η CL15 που είναι καλύτερα timings (όσο μικρότερα τόσο καλύτερα) αλλά διάβαζα στο internet ότι οκ κλάιν η διαφορά που έχουν.
Επίσης διάβασα ότι το sweet spot για 1600AF/2600 είναι η 2666 μνήμη, τώρα μην σε πάρω και στο λαιμό μου, googlαρε best memory for ryzen 2600 ή κάτι τέτοιο