What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
max_cavalera82

Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω τα πρώτα μου ασύρματα ακουστικά καθαρά για πρακτικούς λόγους. Είμαι ανάμεσα σε buds plus και freebuds 3. Τα στάνταρ μου είναι η ένταση στη μουσική, η λιγότερη καθυστέρηση στην αναπαραγωγή και ρο πόσο άνετα είναι στο αυτί σε πολύωρη ή απαιτητική ας το πούμε χρήση. Επίσης έχετε παρατηρήσει συχνές αποσυνδέσεις; Εχω huawei p40 lite. Τί θα μου προτείνατε;

Username

1 Reply

elpidamcree

Καλησπέρα. έχοντας δοκιμάσει πλέον και τα δύο ακουστικά θα πρότεινα τα samsung αντί της huawei. Το ακουστικό των Freebuds είναι αρκετά μεγάλο και πέφτει από το αυτί με την παραμικρή κίνηση με αποτέλεσμα να χαλάει το ακουστικό. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με το κάθε αυτί. Επίσης το touch control δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο. Ωστόσο τα buds plus είναι περισσότερο customizable γιατί περιέχει διάφορα λαστιχάκια η συσκευασία και εφάπτουν άριστα στο αυτί. Το touch control εδώ παραείναι ευαίσθητο.

Όσον αφορά τη μουσική τώρα hands down τα Samsung. Ότι πιο δυνατό με μπάσο που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Θα έλεγα ότι τα μπάσα του είναι πολύ κοντά στα Airpods Pro μου.

3 Comments

max_cavalera82

Μου πρότειναν και τα Pro της Huawei αντί για τα απλά για να μην αλλαζω οικοσύστημα και μου είπαν και για φοβερή ένταση και ήχο. Μόνο στην αυτονομία υστερούν. Αυτό μου μετέφεραν. Έχεις άποψη για αυτά; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

elpidamcree

Προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει ωστόσο βλέπω καλές κριτικές εδώ στο Σκρουτζ. Θα σου πρότεινα να μπεις και στο soundguys να δεις τι βαθμολογία δίνουν εκεί. Εγώ από αυτούς πείστηκα να πάρω τα galaxy buds δώρο σε άνθρωπο που έχει και αυτός p40 lite.

Αν καταλήξεις στα Buds θα πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή Galaxy Wearable από APK Pure η οποία λειτουργεί απροβλημάτιστα και μπορείς να ρυθμίσεις να ακούς εξωτερικούς ήχους για να έχεις επαφή με το περιβάλλον.

Να ξέρεις για τα buds επίσης ότι δεν έχουν τεχνολογία Noise Cancellation ακριβώς αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Έυχομαι ότι και να πάρεις να σου βγει πολύ καλό.

max_cavalera82

Να είσαι καλά, εξαιρετικες και πλήρεις απαντήσεις σε όλα. :)

Username