What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
niubas

Καλησπέρα , πριν 3 μέρες παρέλαβα και εγώ την οθόνη και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα . Έχω τρομερό ghosting στα games ένα μικρό τρεμοπαιγμα στο φωτισμό όταν είμαι σε game και σκέφτομαι να την γυρίσω πίσω γιατί μόλις ενεργοποίησα το overdrive μου βγάζει κάποιες έντονες πολύχρωμες γραμμές. Όταν το ενεργοποιείτε σας το κάνει και εσάς?? Αλλάζει κάτι?

Username

1 Reply

Giannis_Walker64

Καλησπερα σας εχω την ιδια οθονη και εχω το ιδιο προβλημα με εσας με το τρεμοπαιγμα στο φωτισμο οταν ειναι ενεργοποιημενο το freesync οταν δεν ειναι δεν εχω θεμα.. βρηκατε την λυση; αν ναι μπορειτε να μου πειτε τι λυση βρηκατε; ευχαριστω!

1 Comment

niubas

Η πρώτη μου οθόνη τελικα είχε καμμένη πλακέτα. Την γυρίσα πίσω και αντικαταστάθηκε από καινούργια. Η λύση στο πρόβλημα σου με από ψάξιμο είναι 1) άλλαξε καλώδιο dp από 1.2 version που έχει μέσα ,σε ένα 1.4 ,έχει πολλά στο Σκρουτζ. Δεύτερο δοκίμασε να χαμηλώσεις τα hz στην οθόνη η χαμήλωσε τα fps στα games το πολύ 60 . Φαίνεται η αδυναμία της gpu να χρονισει τα hz της οθόνης με τα fps της κάρτας σου δημιουργεί το τρεμοπαιγμα. Αλλιώς κλείσε το freesync . Στη περίπτωση μου έχω g sync λόγο nvidia.

Username