What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
SPioneer

Καλησπέρα! Είμαι ανάμεσα σε αυτήν την οθόνη και την Dell S2722DC. Η χρήση που το θέλω είναι για office, zoom meetings, σερφάρισμα και λίγο προγραμματισμό. Δε γνωρίζω πολλές τεχνικές λεπτομέρειες αλλά είδα ότι την προτείνουν αρκετά άτομα. Θέλω να τη συνδέσω με MacBook Air m1 και για αυτό με βολεύει πολύ που έχει λειτουργία hub. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ακόμη και αν έχει να προτείνει κάτι άλλο. Επίσης βλέπω ότι δεν είναι καινούριο μοντέλο, αξίζει να περιμένω κάτι άλλο; Είναι στο maximum budget και οι δύο.

Username

1 Reply

Iasonas Tsimplis

Η U2520D αν και μικρότερη σε ίντσες είναι πολύ καλύτερη οθόνη απ την S2722DC. Έχει καλύτερο PPI (Pixel Density), ευκρίνεια, εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων και έρχεται factory calibrated μιας και ανοίκει στα UltraSharp series. Δε ξέρω εαν μπορείς να κάνεις overclock το panel στα 75Ηz σε Mac, οπότε το αυτό που χάνεις με την U2520D (60 Ηz) είναι η έξτρα ομαλότητα στη κινήση σε σχέση με τη Dell S2722DC η οποία ειναι 75Ηz native.

Δε θα έχεις πρόβλημα με καμία απ'τις δυο, αλλα πρέπει πρώτα να αποφάσισεις σε τι μέγεθος θα πάς, το οποία εξαρτάται απ'τη απόσταση στην οποία κάθεσαι. Εαν για παράδειγμα κάθεσαι σχετικά κοντά στην 27", θα αρχίσει να σε κουράζει, και λόγω χαμηλότερου PPI θα βλέπεις και pixels... κάτι που θα σου φανεί άσχημο σε σχέση με την οθονάρα που έχει το Mac.

3 Comments

SPioneer

Ευχαριστώ πολύ! Τελικά διάλεξα την S2722DC… είναι εξαιρετική αν κ δεν έχω δει απο κοντά την u2520.. ευχαριστώ κ πάλι!

Iasonas Tsimplis

Κανένα πρόβλημα. Εφόσον σου άρεσε έκανες σίγουρα τη σωστή επιλογή :)

Username