Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Tasos_Georgiou51

Καλησπέρα, μήπως έχει κάποιος γνώμη σχετικά με το U2520D και το P2720DC. Θα προτιμούσα 27ρι monitor αλλά το αντίστοιχο σε U series (με type c) ξεφεύγει. Διστυχώς στο RTINGS δεν εξετάζουν καθοόυ P series. Σε κάτι άλλα review είδα ότι το P2720DC έχει Delta E<2 και 99% sRGB χωρίς να γίνεται αναφορά σε Adobe RGB ή Black Uniformity. Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vagsera

Εξαρτάται την χρήση που θες. Έχοντας αγοράσει την U2520D για δουλειά γραφείου με laptop σε ένα κανονικό προς μεγάλο γραφείο, θεωρώ τις 25'' το ιδανικό μέγεθος. Επίσης το USB-C της U-2520D εκτοξέυει την ευελιξία όλου του setup.

Όνομα χρήστη
Alex_Kari

H p σειρα ειναι επαγγελματικη για δουλειες γραφειου, η U ειναι επαγγελματικη για γραφιστικες δουλειες, αν σε ενδιαφερει να εχει πιστοτητα στα χρωματα πανε στην U αν την θελεις για προγραμματιστικες δουλειες ή να διαβαζεις pdf, να γραφεις με Office (excel, word, powerpoint) κτλ πανε σε p series. Οσο και να κοστιζει μια p-series δεν προκειται να φτασει στα χρωματα μια ultrasharp, ομως ειναι παρα πολυ ξεκουραστες και οι 2, αν την οθονη σου την εχεις σε αποσταση οπου αν απλωσεις το χερι σου να την πιασεις τοτε εισαι στην 24-25αρα, αν ειναι μιαμιση φορα το χερι σου σε 27αρα

Όνομα χρήστη