What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
EMMANOUIL_PAPOUTSAKIS

Έχω το Xiaomi mi 10 5G
Σήμερα του άλλαξα οθόνη γτ είχε σπάσει. Πώς θα καταλάβω αν μου έβαλαν γνήσια η ιμιτασιον; Πλήρωσα για γνήσια. Δεν ξέρω κάτι δεν μου κολλάει όμως με τα χρώματα. Πώς μπορώ να το τσεκαρω;

Username

2 Replies

baggelis_nanos

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις->Σχετικα με το τηλέφωνο ->Έκδοση MIUI. Πάτα το μερικές φορές μέχρι να γίνεις Προγραμματιστης. Θα το δεις καθώς θα το πατάς. Έπειτα πηγαινε στις Ρυθμίσεις->Πρόσθετες ρυθμίσεις και κατέβα. Επίλεξέ το Επιλογές για προγραμματιστές. Κατέβα και θα βρεις την Ένδειξη ρυθμού ανανέωσης (οθόνης) και ενεργοποίησέ την, η οποία θα εμφανιστεί στο πανω αριστερά μέρος της. Πρωτού τα κάνεις αυτά, πηγαινε στις Ρυθμίσεις->Προβολή->Ρυθμός ανανέωσης βάλτο 90hz. Δες αμα εμφανίζει τα 90hz πάνω αριστερά, όταν είσαι στα menu αρχικής οθόνης και εφαρμογών. Αν σε εμφανίζει τα 90hz είναι καλή ένδειξη, παμε παρακάτω. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις->Πάντα ενεργή οθόνη και οθόνη κλειδώματος και ενεργοποίησέ το. Ωραία "παίξε" λίγο, δες και αν δουλεύει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα ενεργοποιήσεις στο Ρυθμίσεις->Κωδικοί και ασφάλεια->Ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα!!! Μετά, πηγαινε παλι στο Επιλογές για προγραμματιστές και κλείσε την Ένδειξη ρυθμού ανανέωσης (οθόνη). Αν δουλεύουν όλα αυτά είσαι jet, γιατί και να μην είναι super γνήσια η οθόνη, σίγουρα είναι amoled και σίγουρα δουλεύει άψογα όπως θα έπρεπε!!! Αν ακόμη έχεις αμφιβολία μετά από τόσο καιρό τσέκαρέ το. Αν κάτι έχει στείλε ξανά!! Ελπίζω να βοηθησα.

Username
andreas_panathas

Καλημέρα, πόσο πλήρωσες αλλαγή οθόνης?πήγες στο εξουσιοδοτημενο κατάστημα?

Username