Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
antonis.mpompolis

Ειμαι κάτοχος του κινητού εδω και 1 μήνα σήμερα καθώς σκούπιζα την οθόνη και κούναγα το τηλέφωνο άκουσα ενα θόρυβο στο πίσω μέρος Του κινητού μεσα στην κάμερα του έχει συμβεί κανενός αυτό? Πηρα στην Samsung και μ είπαν Πώς είναι φυσιολογικό. Αν γνωρίζει κάποιος ας μ πει!!!

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

Vasileios Ouzounis

Το κάνει κ το δικό μού .
Ένα ήχο όταν το κουνάω σαν να κουνιέται κάτι στο εσωτερικό. Τι σου είπαν από την Samsung γιατί είμαι έτοιμος να πάρω να τους βρίσω

2 Σχόλια

antonis.mpompolis

Καλησπέρα!! Μου είπαν πως ειναι η καμερα με το 100Χ δεν είναι κατι σε ολα ακούγεται οταν γίνεται η αλλαγή της κάμερας!! Τι να σου πω για εμενα είναι σπαστικό να ακούγεται!!!

rempetas

Καλησπέρα.
Και εμενα ακούγετε αυτός ο θόρυβος και μπορω να πω αρκετά έντονα.
Πηρα την samsung και μου είπαν και εμένα πως ειναι φυσιολογικό.
Τώρα τι να πω ακούγετε αρκετά.
Δεν ξερω ποσο ειναι φυσιολογικός ο θόρυβος και ποσο οχι.
Δλδ αν εχει μετρο εγω οταν το ακουσα ανησύχησα.

Όνομα χρήστη
Vasileios Ouzounis

Το κάνει κ το δικό μου,έναν ήχο όταν το κουνάς σαν να έχει ξεκολλήσει κάτι μέσα. Τι σου είπαν από την Samsung?

Όνομα χρήστη
Dimitris_Karacostas

Γεια σου Αντώνη. Ο θόρυβος που άκουσες είναι η κάμερα με το 100Χ. Είναι όντως φυσιολογικό και ακούγεται σχεδον κάθε φορά που κουνάς το κινητό δεξιά αριστερά, μην ανησυχείς.

Όνομα χρήστη
ΓΙΩΡΓΟΣ

είναι ο μηχανισμός οπτικού σταθεροποιητή

ακούγεται με σχετική ησυχία, σαν ένα τακ τακ

δεν χαλάει εύκολα, όμως μη το κουνάς σα να κάνεις φραπέ.

Όνομα χρήστη
soa008

Κοιτα η καμερες κανουν καποιους ηχους , θα το καταλαβεις οτι αλλαζεις αισθητηρες , δηλαδη πας απο wide σε ultra wide η σε telephoto. Ισως με το κουνημα που εκανες η πατησες κατι να ακουστικες ενα απο αυτους τους ηχους, κανε μια δοκιμη και δες. Παντως αν λειτοουργουν κανονικα δεν εχεις καποιο θεμα

Όνομα χρήστη