Παρακολουθώ πολύ καιρό την συσκευή γιατί θέλω να είναι το επόμενο τηλέφωνο μου απλα υπαρχουν σοβαρά θέματα στο ευρωπαϊκό μοντέλο γιατί πολύ απλα δεν φοράει τον snapdragon 865 ....αρα δεν θα εχουμε ποτέ τα 16 gb ram κ φυσικά της επίδοσής του αμερικανικού s 20 ultra ....όσον αφορά την φωτογραφία υπάρχει ενα test το 2 (ευρωπαϊκό κ αμερικανικο) διάφορες; πολύ μεγάλες κρίμα για μια εταιρεία σαν την sumsung να λειτουργεί έτσι κ φυσικά να έχει κ αυτές της τιμές...
4 Σχόλια
Δεν χρειαζεται αν ακυρωσεις κατι , τα δικτυα στην ελλαδα κατα 99.9% ειναι 4g. Ολα τα κινητα που βγαινουν 4g η 5g εχουν καλυψει και στα προηγουμενα δικτυα (2g,3g). Για ελλαδα θα χρησιμοποιεις κυριως 4G. Υπαρχουν καποιοι σταθμοι 5g αλλα πρεπει αν εισαι 15 μετρα απο την κεραια για να πιασεις 5G. Ειναι ακομα πισω αυτος ο κλαδος. Μην ψαρωνεται με το 5G ειναι αχρειαστο για τα υπολοιπα 5 χρονια(τουλαχιστον)
15 μέτρα από την κεραία;
5 χρόνια άχρηστο;
Γνώστης του αντικειμένου;
@gp.drama Με πολυ απλα λογια τα κυματα που χρησιμοποιουνται για την καλυψη σε 5g δικτυα ειναι μικροτερα και μεγαλυτερης συχνοτητας. Γιαυτο το λογο απο καποια αποσταση(~20μ.) και μετα ειναι πολυ εξασθενισμενα. Επισης συμβαινει με φυσικα εμποδια οπως ενας τοιχος ενα δεντρο, καποιοι λενε ακομα και η βροχη, να μην υπαρχει καθολου συνδεση με το κινητο.Οσο μικρενουν τα κυματα τοσο μικραινει και η εμβελεια τους. Για να γινει καλυψη πρεπει σε καθε κολωνα ΔΕΗ να τοποθετητε και μια κεραια εκπομπης. Τωρα οσον αφορα τα 5 χρονια , εκανα λαθος για την ελλαδα θα ειναι 10 , για τους κλασσικους και σε ολους γνωστους λογους.Κανε την ερευνα σου
https://www.youtube.com/watch?v=_CTUs_2hq6Y εγω αυτο ειδα και καταλαβα τι γινεται.