Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Kostas_ass

Παντως αυτα που λεει ο @soa008 εχουν βασει, εχω δει πολλους Youtubers που λενε οτι τα DxO Labs χρηματοδοτουνται απο τις εταιριες για να φτιαξουν τις καμερες και να καταφερουν να πετυχουν μεγαλυτερα σκορ στον πινακα. Μεχρι και η ιδια τους η ιστοσελιδα το γραφει οτι χρεωνουν τις εταιριες χρηματικα ποσα , και ειναι λογικο να διαλεγουν ποτε θα ανακοινωσουν και αν θελουν τα αποτελεσματα τους. Στην περιπτωση του s20 λενε οτι η εταιρια εχει θεμα με το λογισμικο και γιαυτο δεν ανεβασε το σκορ , θα μπορουσε να ειχε κανει οπως η xiaomi Και να τους δωσει καποια εκδοση μεγαλυτερη. Δεν πολυ εμπιστευομαι DxOMark μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει.

4 Σχόλια

ΓΙΩΡΓΟΣ

αυτό που ζήτησα, ήταν ένας σύνδεσμος που να αναφέρει αυτά που ισχυρίζεται.

διαφορετικά ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

επίσης το να κατηγορείς δίχως αποδείξεις, μόνο καλό δεν είναι.

επίσης αφού στο dox τα "παίρνουν" το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τους Youtubers.

προσωπικά δεν υποστηρίζω καμία πλευρά, όμως όταν συζητάς με κάποιον, πρέπει να καταθέτεις τα επιχειρήματα σου και όχι

να γράφεις, ααχχαχαχαχαχα ψαξτο, η Μπαα βαριεμαι να ασχοληθω. Θα το καταλαβεις οταν συμβει

υποτίθεται πως μέσα σ αυτό το χώρο, κάνουμε κουβέντα και βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

αν απλά θέλουμε να επιβάλουμε τη γνώμη μας τότε αλλάζει το θέμα.

και σίγουρα δεν προσφέρεται αυτός ο χώρος για κάτι τέτοιο.

υπάρχουν φόρουμ με διαξιφισμούς που μπορεί ο κάθε ένας να εκτονωθεί.

soa008

Οταν σου λενε κατι και απαντας με τι λες και ; και ακους τι λες ; μαλλον φαινεται οτι εχεις περασει πολυ ωρα στα σαιτ που αναφερεις. Οπως και να εχει. Δεν θα ασχοληθω,αν δεν σου αρεσε η αποψη μου και αυτο που ειπα δεν ειναι δικο μου προβλημα. Κανενας "διαξιφισμος"

Kostas_ass

Φιλαρακι ολοι τα ξερουν οτι το dxo τα παιρνει και οτι οι εταιρειες κανουν οτι θελουν με τα σκορ που βγαζουν. Marketing ειναι , μην τσαμπουκαλευεσαι για κατι τοσο χαζο, χαλαρωσε λιγο

ΓΙΩΡΓΟΣ

soa008 σέβομαι την απόφαση σου και δε το συνεχίζω.

@ Kostas_ass

κατ αρχήν δεν τσαμπουκαλέυομαι.

απλά είχα και εξακολουθώ να έχω απορία, γιατί το dxo δεν μας δείχνει την αξιολόγηση του s20; (αν την έχει κάνει)

αν όπως γράφεις το dxo τα παίρνει, και άρα σύμφωνα με αυτά που γράφει ο soa008, περιμένει τις επόμενες ναυαρχίδες Huawei, για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα και να βγάλει πρώτο το s20, τότε σημαίνει πως τα πήρε, η θα τα πάρει από τη Samsung και περιμένουν πότε θα κυκλοφορήσουν τα Huawei για να βγάλει πρώτη τη Samsung σωστά;

και σου φαίνεται λογικό όλο αυτό;

και γιατί στο dxo τα παίρνουν και οι Youtubers που αναφέρεις δεν τα παίρνουν;

δεν έχω μετοχές στο dxo, όμως για να ισχυριστούμε κάτι, πρέπει να έχουμε και τα αντίστοιχα επιχειρήματα.

δεν μπορεί να κατηγορεί κάποιος, την πλέον αναγνωρισμένη παγκοσμίως εταιρία, από σύσσωμο σχεδόν τον ειδικό χώρο, κορυφαίες εταιρίες φωτογραφικών ειδών, περιοδικά, ηλεκτρονικά μέσα κ.α. ότι τα παίρνει για να παρουσιάσει καλύτερη μια άλλη εταιρία από αυτήν που πραγματικά το αξίζει.

και αν αυτό συμβαίνει, γιατί ποτέ καμία από τις αδικημένες εταιρίες δεν έκανε κάτι γι αυτό;

Όνομα χρήστη
soa008

Το εχουν αξιολογησει προφανως , απλα η εταιρεια κανονιζει ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα και προφανως περιμενει να βγουν και οι ναυαρχιδες της Huawei για να παρει την πρωτη θεση το ultra

8 Σχόλια

Taxiarhisss

Η sammy περιμενει καθε χρονο να βγουν η ναυαρχιδες Huawei,Oneplus,Xiaomi οτι τελος σπαντον ειναι στον ανταγωνισμο και μετα δινει το Ok η Sammy ξερει τι κανει.

Όνομα χρήστη