πλέον την τεχνολογία μπορείς να τη βρεις φθηνά Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις τόσα λεφτά! και αναφέρομαι για όλες τις ναυαρχίδες όχι για τη συγκεκριμένη! δεν θα σου καλύψει καμία περισσότερη ανάγκη από ένα κινητό των 150 ευρώ αν σε ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες κάλλιστα μπορείς να πας σε μία φωτογραφική μηχανή ή μία GoPro Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Ήθελα να εκφράσω τη δικιά μου άποψη κάτοχος Redmi Note 8 Pro 1.400 ευρώ και κινητό που θα πάρει ακόμα δύο αναβαθμίσεις!
4 Comments
μια χαρα τα λες στελιο! Επίσης όλα τα κινητά χάνουν την αξία τους σε αστραπιαίο χρόνο! Οπότε αν είσαι χαμηλά τόσο καλύτερα! Χαχαχα ;P
stratos_kanellis
Αυτο ειναι δικη σου αποψη..επισης διαφορετικη αποψη εχει και ο καθενας μας...τι συσκευη ακριβως θελει ο ιδιος για αυτα που θελει...επειδη εχεις το Note 8 Pro και σε βολευει δεν σημαινει αυτο οτι θα βολευει τον καθενα...μπορει να μην κολλαει τωρα αλλα σε 2 χρονια θα θες αλλαγη...ενω αλλος αν σκασει 500-600 θα το κρατησει 4 χρονια...εχω φιλο που εχει τοπ συσκευη,και τοπ φωτογραφικη Dslr..οποτε αυτο που λες δεν βγαζει κανενα νοημα προσωπικα...μπορω να σε πω και αλλα παραδειγματα π.χ με τα αυτοκινητα..ολα σε πηγαινουν στην δουλεια σου..το θεμα ειναι και τι σκοπο θελει ο αλλος να κανει με το αμαξι του....
Βέβαια στην περίπτωση του S20Ultra η Samsung ξέφυγε υπερβολικά με τις τιμές και έβγαλε ένα "μισο-τελειωμένο" κινητό! Σίγουρα τα περισσότερα θέματα που έχει αυτήν την στιγμή μπορούν να διορθωθούν με μελλοντικές ενημερώσεις αλλά όταν ζητάς από τον καταναλωτή να σε εμπιστευτεί και να σου δώσει 1.400ευρώ το κινητό ΠΡΕΠΕΙ να είναι τέλειο. Και όλα έδειξαν πως το marketing και όλα τα νούμερα που έριξαν στην συσκευή διαφέρουν από την πραγματικότητα. Αν εμείς βάλουμε ένα όριο στις εταιρείες τότε και αυτές θα σταματήσουν , να μας παρουσιάζουν πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά για εμάς και να μας τα χρεώνουν μιά περιουσία! (όπως το Space Zoom του Ultra)
wolverine 1
εγώ δεν προμοτάρω καμία μάρκα και αν πρέπει να το αλλάξω σε δύο χρόνια ή σε τέσσερα θα τα αλλάξω Δεν με ενδιαφέρει καν απλά θα το αλλάξω πολύ πιο εύκολα από ότι να είχα δώσει 1.500 Ναι αλλά πώς ξέρεις εσύ ότι σε δύο χρόνια πρέπει να κάνω αλλαγή λες και είσαι μηχανικός και το κινητό θα πεθάνει:P