Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
stratos_kanellis

πλέον την τεχνολογία μπορείς να τη βρεις φθηνά Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις τόσα λεφτά! και αναφέρομαι για όλες τις ναυαρχίδες όχι για τη συγκεκριμένη! δεν θα σου καλύψει καμία περισσότερη ανάγκη από ένα κινητό των 150 ευρώ αν σε ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες κάλλιστα μπορείς να πας σε μία φωτογραφική μηχανή ή μία GoPro Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Ήθελα να εκφράσω τη δικιά μου άποψη κάτοχος Redmi Note 8 Pro 1.400 ευρώ και κινητό που θα πάρει ακόμα δύο αναβαθμίσεις!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

stelios.tagaras

Κάτοχος του Honor 8x εδώ και ένα χρόνο και συμφωνώ με την άποψη σου ότι πλεόν μπορείς να κάνεις τα πάντα και με πολύ φθηνότερα κινητά! Μάλιστα πριν 2 μήνες η αδερφή μου πήρε το P30 και πέρα από την κάμερα η εμπειρία όταν το κρατούσα ήταν ίδια με το δικό μου κινητό. Κυρίως επειδή είναι κινητά της ίδιας εταιρείας οπότε έχουν το ίδιο λογισμικό. Παρ'όλα αυτά πολλά άτομα μπορούν να δικαιολογήσουν την αγορά ακριβών κινητών (Πάνω από 1000ευρώ είναι αδύνατο να βρεις κάποιον καλό λόγο βέβαια). Πολλά άτομα έχουν μία συγκεκριμένη κλίση προς μία εταιρεία είτε αυτήν είναι η Apple επειδή θέλουν απλότητα, ασφάλεια και ενημερώσεις είτε αυτήν είναι Samsung. Για μένα το κομμάτι της κάμερας παίζει μεγάλο ρόλο καθώς και μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες και να τις επεξεργάζομαι και μία φωτογραφική μηχανή μου είναι περριτή καθώς και δεν το κάνω επαγγελματικά και δεν θέλω να κουβαλάω μαζί μου έξτρα πράγματα. Με το κινητό είναι πολύ πιό απλό. Βγάζω ικανοποιητικές φωτογραφίες με το κινητό μου αλλά κινητά από 400ευρώ και πάνω μπορούν να σου προσφέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Το sweet spot για κινητά με πολύ καλές επιδόσεις στις κάμερες για μένα είναι 400-600ευρώ!

4 Σχόλια

stratos_kanellis

μια χαρα τα λες στελιο! Επίσης όλα τα κινητά χάνουν την αξία τους σε αστραπιαίο χρόνο! Οπότε αν είσαι χαμηλά τόσο καλύτερα! Χαχαχα ;P

wolverine 1

stratos_kanellis
Αυτο ειναι δικη σου αποψη..επισης διαφορετικη αποψη εχει και ο καθενας μας...τι συσκευη ακριβως θελει ο ιδιος για αυτα που θελει...επειδη εχεις το Note 8 Pro και σε βολευει δεν σημαινει αυτο οτι θα βολευει τον καθενα...μπορει να μην κολλαει τωρα αλλα σε 2 χρονια θα θες αλλαγη...ενω αλλος αν σκασει 500-600 θα το κρατησει 4 χρονια...εχω φιλο που εχει τοπ συσκευη,και τοπ φωτογραφικη Dslr..οποτε αυτο που λες δεν βγαζει κανενα νοημα προσωπικα...μπορω να σε πω και αλλα παραδειγματα π.χ με τα αυτοκινητα..ολα σε πηγαινουν στην δουλεια σου..το θεμα ειναι και τι σκοπο θελει ο αλλος να κανει με το αμαξι του....

stelios.tagaras

Βέβαια στην περίπτωση του S20Ultra η Samsung ξέφυγε υπερβολικά με τις τιμές και έβγαλε ένα "μισο-τελειωμένο" κινητό! Σίγουρα τα περισσότερα θέματα που έχει αυτήν την στιγμή μπορούν να διορθωθούν με μελλοντικές ενημερώσεις αλλά όταν ζητάς από τον καταναλωτή να σε εμπιστευτεί και να σου δώσει 1.400ευρώ το κινητό ΠΡΕΠΕΙ να είναι τέλειο. Και όλα έδειξαν πως το marketing και όλα τα νούμερα που έριξαν στην συσκευή διαφέρουν από την πραγματικότητα. Αν εμείς βάλουμε ένα όριο στις εταιρείες τότε και αυτές θα σταματήσουν , να μας παρουσιάζουν πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά για εμάς και να μας τα χρεώνουν μιά περιουσία! (όπως το Space Zoom του Ultra)

stratos_kanellis

wolverine 1
εγώ δεν προμοτάρω καμία μάρκα και αν πρέπει να το αλλάξω σε δύο χρόνια ή σε τέσσερα θα τα αλλάξω Δεν με ενδιαφέρει καν απλά θα το αλλάξω πολύ πιο εύκολα από ότι να είχα δώσει 1.500 Ναι αλλά πώς ξέρεις εσύ ότι σε δύο χρόνια πρέπει να κάνω αλλαγή λες και είσαι μηχανικός και το κινητό θα πεθάνει:P

Όνομα χρήστη
soa008

Μμμμ.... Πολυ σχετικο αυτο που λες. Ο καθενας εχει τις δικες του αναγκες.Εγω ας πουμε θελω οταν βλεπω βιντεο στο youtube να το βλεπω σε τελεια αναλυση με πολυ ωραια χρωματα , γιατι μου αρεσει. Παλι χρησιμοποιω πολυ γρηγορα το κινητο και δεν θελω να κολλαει ουτε λεπτο και να με καθυστερει στην χρηση του γιατι μου αρεσει και δεν εκνευριζομαι. Οι αναγκες ειναι πολυ υποκειμενικες. Τωρα για την φωτογραφια μπερδευεις την ποιοτητα με την χρησιμοτητα και την πρακτικοτητα που προσφερει η καμερα στο κινητο. Το κινητο το εχεις παντα μαζι σου , και οποτε θες σε 10 δευτερα εχεις βγαλει μια φωτογραφια. Προφανως θες αυτη η φωτογραφια να εχει την βελτιστη δυνατη αναλυση γιατι ειναι πιο ωραια και πιο πρακτικη στην χρηση που θα κανεις. Σεβαστη η γνωμη σου , και εγω πιστευω οτι με πολυ λιγοτερα χρηματα κανεις την δουλεια σου , αλλα ολα πλεον κρινονται στις λεπτομερειες και οι λεπτομερειες κοστιζουν περισσοτερο.(οχι 1400ευρω παντως )

5 Σχόλια

stratos_kanellis

Σίγουρα Οι ανάγκες είναι υποκειμενικές αλλά Ποιες είναι οι ουσιαστικές ανάγκες kai πραγματικές! προσωπικά θεωρώ ότι μία οθόνη από 1080p και πάνω είναι άριστη προσωπικά για μένα μία πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη είναι το κινητό να έχει Led notification! πριν πάρω το Redmi Note 8 Pro είχα το Samsung Galaxy S6 που είχε Led notification με χρώμα! Όσον αφορά αυτό που λες να κολλάει από 200 ευρώ και πάνω δεν κολλάει κανένα εγώ παραδείγματος χάρη μπορεί να πάρω του χρόνου το iPhone με το 5g αλλά ξέρω ότι δεν το χρειάζομαι πραγματικά! oi eteries παίζουν με το υποσυνείδητό μας iPhone Max S X Ultra Turbo Samsung Huawei Το θέμα είναι να μην ψωνίζεις με το υποσυνείδητο που προσπαθεί να σου επηρεάσει κάθε εταιρεία για να πουλήσει καλώς ή κακώς κάποιες φορές επηρεαζόμαστε χωρίς να το καταλαβαίνουμε! επίσης αυτό που κατάλαβα είναι ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου για κάτι που i θέλεις i έχεις! και εγώ θα είχα την ίδια αντίδραση με τη δική σου και θα έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα αν δεν μου έλεγε ο ένας φίλος ότι τεχνολογία πλέον μπορείς να την αγοράσεις φθηνά Δεν χρειάζεται να δώσεις ένα κάρο λεφτά τη σημερινή εποχή...και εγώ έλεγα τα ίδια πράγματα για ταχύτητες οθόνες και κάμερες για να πείσω τον εαυτό μου για κάτι που δεν έχει πραγματικά ανάγκη!Πάντως τα λεφτά αυτά είναι απαγορευτικά ακόμα και για κάποιον που έχει χρήματα να το πάρει η τιμολόγηση πλέον των κινητών δεν είναι σωστή για μένα!

soa008

Τα εχεις πολυ μπερδεμενα και προσπαθεις να βρεις ιστοριες που δεν υπαρχουν. Αρχικα δεν κοιταω ποτε τον τιτλο του κινητου, κοιταω τι επεξεργαστη εχει τι λειτουργικο ραμ και τα λοιπα (τεχνικος ειμαι δεν ειμαι ενας απλος καταναλωτης). Στο θεμα που λες οτι κολλαει , για την ταχυτητα και την χρηση που κανω πολλα τηλεφωνα λαγκαρουν ενοχλητικα και μιλαω και για τηλεφωνα των 300-400 ευρω. Επισης δεν προσπαθω να δικαιολογησω κατι που εχω. Εχω παρει τοσα πολλα τηλεφωνα στο χερια μου τα εχω δουλεψει σε βαθος και στην καθημερινη μου χρηση οταν γυρναγα πισω στο δικο μου εβλεπα οτι μου πολλα απο αυτα προσφερανε και με βολευανε δεν τα ειχα στο δικο μου. Προφανως και θελω να εχει πολυ καλες καμερες , προφανως οταν τραβαω 4κ βιντεο θελω να το βλεπω στο κινητο και οχι να τρεχω στο μονιτορ. Ειναι πραγματα που κανω και διευκολυνουν την ζωη μου. Τωρα πως εσυ προσπαθεις να μου πεις οτι δεν χρειαζεται να τα κανω και ειναι πραγματα που δεν χρειαζομαι και τα λεω , δεν μπορω να καταλαβω. Παντως θα συμφωνησω οτι οι τιμες ειναι πολυ ανεβασμενες για αυτα που δινουν.

Kostas_ass

Δεν ειναι για ολους τα πολυ καλα και ακριβα ταυτοχρονα κινητα. Οπως ειπε και πιο πανω ο αλλος χρηστης ο καθενας εχει τις αναγκες του. Μην προσπαθουμε να ισοπεδωσουμε τα παντα γιατι εμεις δεν μπορουμε να εχουμε καποια τετοια συσκευη. Ο καθενας εχει τους λογους του εαν θελει να παρει την τελεια οθονη τον τελειο επεξεργαστη η οτι αλλο του αρεσει. Προσωπικα πολλα προγραμματα που εχω δοκιμασει για επεξεργασια βιντεο και εικονων κολανε σε κινητα με παλιους επεξεργαστες.Οποτε θα δωσω τα χρηματα για συσκευη με 865. Προφανως εαν η χρηση που κανεις φιλε ειναι το facebook και το youtube τοτε με 150ευρω τα κανεις μια χαρα.Δεν πας σε τετοιες συσκευες

stratos_kanellis

Κώστα άσε το Flex του τύπου τα πολύ ακριβά κινητά δεν είναι για όλους! γιατί συνήθως τα πολύ ακριβά κινητά τα έχουν αυτοί που δεν έχουνε να βάλουνε κάρτα! τώρα άμα θες συγκεκριμένα πράγματα προφανώς Θα πας σε κάποιο εξειδικευμένο! ο καθένας μπορεί να δώσει τα λεφτά του όπου θέλει όπως θέλει και όσα θέλει και ο καθένας από το PC Έχει όσα ξέρει αυτός! και σοβαρή επεξεργασία βίντεο και εικόνων φυσικά και δεν θα κάνεις από ένα κινητό σε Ερασιτεχνικό επίπεδο σχεδόν όλα κάνουν:)

gkcbrothers

Μαζί σου...ειμαι άσχετος από πιξελ, μιξελ, γκιξελ και τεχνικά χαρακτηριστικά...ομως ξέρω ότι η γυναίκα μου έχει το σαμσουνγκ ς8 και εγώ το Α6 πλας...αδερφέ,ζηλεύει τις φώτο μου ,μακραν καλύτερες φώτο το Α6,δεν κολλάει για κανέναν λόγο, παίζω παιχνίδια αβέρτα έχω 3,500 φωτο μέσα ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ...ΤΟ ΕΧΩ 2 η 3 χρόνια τώρα, δεν θυμάμαι ,
Εδώ μπήκα στο άσχετο γιατί είπα να κάνω την τρέλα μου και να πάρω και εγώ μια φορά στην ζωή μου S και ultra και σούπερ και χαιπερ κινητό.
Αλλά συμφωνώ ότι κανεις την δουλειά σου και με 200 εύρο και καλύτερα από τις ναυαρχιδες.

Όνομα χρήστη