Ποσο απογοητευτικη είναι η μπαταρία του s20+ ;Μόλις το αγόρασα και με μέτρια χρήση έπεσε η μπαταρία του στο 30 % σε 5 ώρες. Πρώην κάτοχος redminote 9 pro .
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ποσο απογοητευτικη είναι η μπαταρία του s20+ ;Μόλις το αγόρασα και με μέτρια χρήση έπεσε η μπαταρία του στο 30 % σε 5 ώρες. Πρώην κάτοχος redminote 9 pro .
1 Απάντηση
Μπορώ να πω πως μετά από 2 χρονια χρήσης...εν δυνάμει ισχύει. Αν χρησιμοποιείς τακτικά παιχνίδια-κάμερα-social media και έχεις τις ρυθμίσεις όπως εγώ στο μέγιστο(πχ ρυθμός ανανέωσης οθόνης) τότε θα καταναλώνει αρκετή μπαταρία. Σκέψου τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν το έστειλα στο επίσημο συνεργάτη της samsung γιατί παρατήρησα σημαντική πτώση της μπαταρίας σε σύντομο διάστημα. Μου την άλλαξαν και όντως παρατηρώ μια μικρή βελτίωση. Συνολικά η εικόνα της είναι μέτρια μετά από 2 χρόνια βαριάς χρήσης.
1 Σχόλιο
Ευχαριστώ για την απάντηση . Το χρησιμοποιώ αρκετά σε σοσιαλ γενικά όχι παιχνίδια αλλά δεν νοείται για εμένα καινουργιο κινητό να πέφτει τόσο γρήγορα . Θα το στείλω από εκεί που το πήρα να ελέγξουν την μπαταρία και πάλι αλλά έχω απογοητευτεί φουλ από αυτή την αγορά .
Πόσο συνολικά διαρκουσε η μπαταρία σας ,ειδικα στην αρχη ; Να κρατάει 6 ώρες Μαξ με μέτρια χρήση συν του ότι ζεσταίνεται άπειρα .
Αν είναι έτσι από τώρα μετά από καιρό χρήσης φαντάζομαι ...