What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kostas_gr96

Καλησπερα.Ειμαι κάτοχος s8 και σκεφτομουν για αγορά καινούργιου smartphone, και είμαι ανάμεσα σε huawei p40 pro και σε samsung s20plus!θα ηθελα καλή φωτογραφία ακόμα και σε νυχτερινές λήψεις, καλή μπαταρία και χρήση χαρτών,και σπάνια κανένα παιχνίδι!κάποια συμβουλή για να προτείνει κάποιος ?κάθε βοήθεια δεκτή!

Username

1 Reply

paris_chav

Για το s20 plus έχω πλήρη άποψη γιατί το έχω γεμάτους 2 μήνες πλέον. Είναι πολύ μεγάλη αναβάθμιση από το s8 στα πάντα. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για τόσες γενιές μετά, λογικό είναι. Όσο για το p40 pro, το ξέρεις φαντάζομαι ότι δεν έχει google services ; Αν δεν σε απασχολεί αυτό, κοίτα το.

Όσον αφορά το s20 plus, θα σου πω εν τάχει τα (όχι και λίγα) σημεία που το κάνουν αναβάθμιση σε σχέση με το s8 :

• 120 hz ρυθμός ανανέωσης οθόνης
  • μεγαλύτερη (6.7') και καλύτερη οθόνη
  • παρουσία 2 επιπλέον φακών, ζουμ και υπερευρυγώνιου
  • night mode σε όλους τους φακούς, πίσω και μπροστά
  • βελτιωμένο βίντεο με λήψη 8Κ στον βασικό φακό, 4Κ 30 fps στους άλλους 2 πίσω και 4Κ 60 fps στον μπροστινό
  • στερεοφωνικά ηχεία
  • αναβαθμίσεις μέχρι το android 13 (το s8 έχει σταματήσει εδώ και καιρό)

Και άλλα που μπορεί να μην μου έρχονται τώρα :P Aν το αντέχει η τσέπη σου, δεν υπάρχει ένας λόγος να μην πας.

2 Comments

paris_chav

Kαλησπερα
Διαβασα για το θεμα σου.
Κανε μια προσπαθεια κανοντας επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως διορθωθει.
Αλλά πιθανολογω οτι επεσες σε ελαττωματικο και πρεπει να απευθυνθεις στο καταστημα αγορας του.

Username