Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Vagelis_Tyriakidis

Καλησπερα.Ενδιαφερομαι να κανω δωρο κινητο στη γυναικα μου.Δεν τρελαινεται για gaming.Παιζει αλλα οχι τοσο η απαιτητικα games.Της αρεσει να σερφαρει πολυ και μιλαει πολυ στο κινητο οποτε θελει σχετικα καλη μπαταρια.Ειμαι αναμεσα σε s20plus k S20Fe με snapdragon.Ειναι στα ιδια χρηματα σχεδον.Καποια συμβουλη για το ποιο απο ταδυο να προτιμησω???Επισης της αρεσει και να χει ωραια ζωντανη καμερα.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

wolverine 1

Δεν εχουν τρομερες διαφορες...θα πρεπει να αποφασισεις αν θες επιδοσεις καλυτερες δηλαδη (S20Fe με snapdragon) η αν θες ελαφρως καλυτερη καμερα και κατασκευη καλυτερη (S20+) σε λεπτομερεις παντως κερδιζει το S20+ οπως Gorilla Glass 6 ενω το FE εχει το 3,επισης και 8Κ βιντεο το S20+... εγω θα επελεγα παντως S20+ κερδιζει σε πολλα σημεια εκτος επεξεργαστη! αλλα και τα 2 ειναι τρομερα κινητα

2 Σχόλια

Vagelis_Tyriakidis

Ευχαριστω πολυ.Και εγω γι αυτο χρειαζομουν συμβουλη απο ειδικους γιατι ειναι και τα δυο τρομερα κινητα κ δεν εχουν και διαφορα ουσιαστικη στην τιμη.

wolverine 1

Ευχαριστησιμου να βοηθαω αλλα επιλεγεις εσυ..ζωντανη καμερα και μπαταρια προσφερουν και τα 2 με ελαχιστες διαφορες μεταξύ τους...καλες γιορτες!!

Όνομα χρήστη

2 Σχόλια

Vagelis_Tyriakidis

Σε ευχαριστω πολυ.Ειναι καθαρα το θεμα μπαταριας ο snapdragon η ειναι γενικα καλυτερο ως κινητο για τη χρηση που προοριζεται?

Όνομα χρήστη