What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Lysandros_Agapiou

Καλησπέρα παιδιά, ειμαι ανάμεσα σε p30 pro και s20 plus, το θελω για σερφάρισμα, λίγο gaming, καλες photo και μπαταρία...
Πιο να προτιμήσω και γτ;

Username

1 Reply

soa008

Κοιτα με το s20+ θα παρεις ενα κινητο που εχει καλυτερη οθονη καθως ειναι τα 120HZ και εχει αναλυση 1440p ( amoled ) . Το P30 pro εχει μια τυπικη amoled οθονη στα 1080P η οποια ειναι πολυ καλη ετσι και αλλιως απλα με το αλλο θα παρεις το κατι παραπανω. Σε θεμα επεξεργαστη ειναι και τα δυο πολυ καλη , εγω θεωρω τον kirin Λιγο καλυτερο αλλα αντικειμενικα μεταξυ τους δεν θα δεις και τρομερη διαφορα στην καθημερινη σου χρηση. Σε θεμα καμερες , ειναι αρκετα κοντα , εγω θα προτιμουσα το P30 pro γιατι βγαζει σιγουρα καλυτερες νυχτερινες φωτογραφιες και εχει καλυτερη selfie Καμερα. Μπαταρια θα παρεις καλυτερη απο το p30 pro ( εχει μικροτερη οθονη , και μικροτερη αναλυση οποτε γινεται οικονομια στην μπαταρια ). Αντικειμενικα οποιο και να παρεις θα εισαι παραπανω απο ευχαριστημενος , ειδικα για την χρηση που θες κανεις την δουλεια και με πιο οικονομικα κινητα. Με βαση τα παραπανω θα προτιμουσα το s20+. ΑΛΛΑ
Υπαρχει μια διαφορα τιμης που δεν θεωρω οτι αξιζει η αγορα του s20+. Στα 700 ευρω παιρνεις καλυτερες συσκευες οποτε με τα δεδομενα τιμης το P30 pro εν τελη μοιαζει σαν μια καλυτερη επιλογη

2 Comments

Lysandros_Agapiou

Αρχικά Ευχαριστώ για την περιγραφή και την βοήθεια, υπάρχει περίπτωση να εμφανίζει updates το p30 pro γιατι είναι και πιο παλιό και ετσι να γίνει αργο και να μην αποδιδει στη συνεχεια;

Username