What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Sak_Pals

Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος γνώστης των samsung να μου προτείνει κάποιο ως το ιδανικότερο να το αγοράσω; Με ενδιαφερει να κραταει η μπαταρία, να σερφαρω με ταχύτητα κ να βγαζει καλές φωτογραφίες. Δεν παιζω παιχνίδια! Είμαι ανάμεσα στην σειρά s και στην σειρά note. Επίσης δεν είμαι fan των συνεχών αλλαγών κινητού. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό καλό και να αντέξει για χρόνια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Username

1 Reply

7 Comments

Sak_Pals

Για να το κρατήσω χρόνια ξέρω ότι θα πρέπει να είναι ακριβό. Οπότε καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις...πχ. s20+, note 20, s20FE κτλ... Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να είναι 5G ας πουμε. Επίσης δεν θέλω να ζεσταινετε το κινητο γιατι διαβασα και κάτι τετοια. Αν είναι δυνατόν να δινεις τόσα χρήματα και να καίει το κινητό...

soa008

Και ενα κινητο με 200 ευρω το κρατας για χρονια πλεον. Εαν εχεις τα χρηματα παρε το note 20 ultra , αλλιως πηγαινε στο s20+

Sak_Pals

Φίλε σ'ευχαριστώ που απαντάς και με βοηθάς. Μια τελευταία ερώτηση. Είδα το S20 FE 5G 6GB RAM ότι διαθέτει επεξεργαστή snapdragon. To γνωρίζεις το συγκεκριμένο; Τι άποψη έχεις;

soa008

Ναι , η αληθεια ειναι πως σε θεμα επεξεργαστη ειναι η καλυτερη επιλογη απο ολα αλλα το Note 20 ultra και το s20+ ειναι καλυτερες επιλογες. Σιγουρα το s20 FE δεν θα σε απογοητευση εαν το αγορασεις

gi0rg00sk17589

Θα σ προτεινα κ εγω τ ιδιο αλλα με τον snapdragon... Οχι την εκδοση με το exynos. Αν θες με exynοs τοτε καλυτερα s20+

Sak_Pals

Ευχαριστώ και τον Γιώργο για την βοηθητική συμβουλή του. Απλά προβληματίζομαι διοτι στα μαγαζια που υπαρχουν για παραδειγμα στο skroutz το S20 FE 5G G781 φοράει τον snapdragon αλλά παρατήρησα ότι στην σελίδα της samsung έχει το μοντέλο αυτό μόνο με επεξεργαστή exynos. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό....

Username