Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
paris_chav

Επειδή πολλοί αναρωτιούνται ποιο εκ των S20 Plus ή S20 FE (5G/snap 865) είναι καλύτερη αγορά, θα κάνω ένα μικρό συγκριτικό ώστε να βοηθηθούν υποψήφιοι αγοραστές :

Καταρχάς ομοιότητες :

• Βγήκαν και τα 2 με android 10 out of the box που σημαίνει ότι θα πάρουν 3 μεγάλες αναβαθμίσεις αμφότερα. Θα καταλήξουν με android 13 δηλαδή.

• Προσφέρουν και τα 2 120 hz ρυθμό ανανέωσης οθόνης σε ανάλυση FHD+.

• Έχουν παρόμοιες φωτογραφικές επιδόσεις όσον αφορά τον κύριο φακό

• Έχουν και τα 2 πιστοποίηση IP68.

Διαφορές :

• Διαφέρουν στον telephoto. Το S20 FE κάνει 3x οπτικό ζουμ ενώ το S20 Plus κάνει 3x υβριδικό ζουμ. Ο telephoto του S20 FE είναι 8 MP ενώ του S20 Plus 64 MP.

• Διαφέρουν στη selfie camera. Toυ S20 FE είναι 32 ΜP ενώ του S20 PLUS 10 MP.

• Η οθόνη του S20 Plus είναι dynamic amoled 2x ενώ του S20 FE super amoled που σημαίνει ότι του Plus είναι καλύτερη.

• To S20 Plus φτάνει σε ανάλυση οθόνης WQHD+ ενώ το S20 FE φτάνει μάξιμουμ σε FHD+.

• To S20 Plus τραβάει βίντεο σε ανάλυση 8Κ 24 fps ενώ το S20 FE "τερματίζει" σε 4Κ 60 fps.

• To S20 Plus έχει γυάλινη πλάτη με gorilla glass 6 ενώ το S20 FE πλαστική.

• Έχουν ίδια μπαταρία (4500 mAh) αλλά το S20 FE έχει καλύτερη αυτoνομία διότι ο snapdragon 865 κάνει καλύτερη ενεργειακή διαχείριση.

• Για τον ίδιο λόγο (επεξεργαστής + gpu) το S20 FE έχει καλύτερες επιδόσεις (fps) στα παιχνίδια.

Αυτά είναι τα σημαντικότερα σημεία που ομοιάζουν και διαφέρουν τα 2 μοντέλα. Η σύγκριση αφορά αποκλειστικά το S20 FE με τον snapdragon 865. Καλές αγορές!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

michalis27.papakonstantinou

15/11/2020
Μια ερώτηση παιδιά όποιος ξέρει.η φορτιση της μπαταρίας εχει την φορτιση απλή την γρήγορη και την εξαιρετικά γρηγορη,παρατήρησα λοιπόν ότι είτε το έχω στην απλη φορτιση είτε στην γρήγορη κανει τον ίδιο χρόνο για να φορτίσει,εκτός της εξαιρετικά Γρηγόρης που λειτουργεί κανονικά.το κανει σε κάποιο άλλο αυτό. Για να γίνω πιο κατανοητός,όταν το έχω στην γρήγορη φορτιση και φορτίζω μου γράφει από κάτω στην οθόνη φορτιση σκέτο ενώ δεν θα έπρεπε., αν μπορεί κάποιος να απαντησει

Όνομα χρήστη