Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Mr. Pol

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος s8+ εδώ και 2.5χρονια. Έχει αρχίσει κ λαγκαρει στο messenger κ σε βαριά games κ σκέφτομαι να πάω σε νέα αγορά. Ψάχνω δικαρτο αποκλειστικά. Κάνω βαριά χρήση με games, βίντεο, fb, κ chat. Κοίταζα το s10+, s20, και για πρώτη φορά κοιτάζω xiaomi poco 2 pro, mi 10T pro, mi 10 λόγω του πιο πρόσφατου snapdragon που λογικά θα είναι πολύ δυνατά στα games. Τι προτείνεται λοιπόν σαν πιο ολοκληρωμένη πρόταση με βάση ταχύτητα επεξεργαστή, κάμερες κ σταθεροποίηση βίντεο, διάρκεια μπαταρίας. Το ui της Samsung το ξέρω κ μου αρέσει. Τα xiaomi από ότι έχω δει, έχουν αντίληψη iPhone κ δεν με τρελαίνει. Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

ΓΙΩΡΓΟΣ

δες και το Samsung Galaxy S20 FE το xiaomi poco 2 pro είναι πολύ καλό, όμως σχετικά με κάμερες κ σταθεροποίηση βίντεο
έχει κάποιες ελλείψεις.
βέβαια για τα παιχνίδια το Galaxy S20 FE έχει παρουσιάσει σε μερικά μοντέλα κάποιο θέμα, οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου ψάξτο λιγάκι. κάποιοι λένε πως έχει διορθώσει με αναβάθμιση, ομως δεν είμαι σίγουρος.

1 Σχόλιο

Mr. Pol

Τελικα κατεληξα στο Mi 10t pro παιδες και δεν το μετανιωσα στιγμη. Το κινητο εχει τα παντα, ο snapdragon 865 πεταει στα παιχνιδια, ram 8 gb, μπαταρια 5000 ma, ρυθμο ανανεωσης οθονης 144 hz, καμερα φοβερη με 108 mp. Το MI ui τροποποιησιμο και κανεις το κινητο να θυμιζει samsung. Ακομα και η ελειψη amoled που φοβομουν, δεν μειωνει την οθονη αφου εχει πολυ φωτεινότητα και υπεροχα χρωματα. Για μενα 5/5 και να μην το φοβηθει κανεις fan της samsung!

Όνομα χρήστη
soa008

Αρχικα , κανε μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις στο κινητο σου και δες πως πηγαινει. Εαν θες να αγορασεις κανα καινουργιο για παιχνιδια σιγουρα δεν πας σε κινητο με exynos. Συγκεκριμενα εγω προτεινω το Poco f2 pro που εχει το καλυτερο συστημα ψυξης ( απο τα υπολοιπα που εγραψες ) και εχει ανεβασμενες επιδοσεις στον επεξεργαστη. Αυτο για τα Iphone,......

Όνομα χρήστη