Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος s8+ εδώ και 2.5χρονια. Έχει αρχίσει κ λαγκαρει στο messenger κ σε βαριά games κ σκέφτομαι να πάω σε νέα αγορά. Ψάχνω δικαρτο αποκλειστικά. Κάνω βαριά χρήση με games, βίντεο, fb, κ chat. Κοίταζα το s10+, s20, και για πρώτη φορά κοιτάζω xiaomi poco 2 pro, mi 10T pro, mi 10 λόγω του πιο πρόσφατου snapdragon που λογικά θα είναι πολύ δυνατά στα games. Τι προτείνεται λοιπόν σαν πιο ολοκληρωμένη πρόταση με βάση ταχύτητα επεξεργαστή, κάμερες κ σταθεροποίηση βίντεο, διάρκεια μπαταρίας. Το ui της Samsung το ξέρω κ μου αρέσει. Τα xiaomi από ότι έχω δει, έχουν αντίληψη iPhone κ δεν με τρελαίνει. Ευχαριστώ!
1 Σχόλιο
Τελικα κατεληξα στο Mi 10t pro παιδες και δεν το μετανιωσα στιγμη. Το κινητο εχει τα παντα, ο snapdragon 865 πεταει στα παιχνιδια, ram 8 gb, μπαταρια 5000 ma, ρυθμο ανανεωσης οθονης 144 hz, καμερα φοβερη με 108 mp. Το MI ui τροποποιησιμο και κανεις το κινητο να θυμιζει samsung. Ακομα και η ελειψη amoled που φοβομουν, δεν μειωνει την οθονη αφου εχει πολυ φωτεινότητα και υπεροχα χρωματα. Για μενα 5/5 και να μην το φοβηθει κανεις fan της samsung!