Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Gigi1974

Έπειτα από χρήση 3 μηνών του S20 έχω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όσον αφορά μπαταρία, κάμερα και απόδοση κινητού.
Συγκεκριμένα για την μπαταρία διάβαζα πάρα πολλές κακές κριτικές πριν το αγοράσω.
Αν κάποιος αναζητά κινητό για gaming και η μπαταρία να του κρατάει μια ημέρα έχω να του προτείνω 2 λύσεις! Η 1η είναι να αγοράσει powerbank και η 2η να αγοράσει μια
παιχνιδομηχανή τύπου PS5 ή XBOX.
Η δική μου χρήση είναι λίγο από ολα όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, λίγο gaming, λίγο social, λίγο τηλέφωνο, λίγο streaming.
Με τις ρουτίνες που υπάρχουν στο λειτουργικό και την εκμάθηση του κινητού στον τρόπο χρήσης του ιδιοκτήτη του το κινητό κρατάει άνετα μια ημέρα.Τι εννοώ;
Να ξεκινήσεις την χρήση του στις 9πμ το πρωί και να το ξαναφορτίσεις κατά τις 10μμ το βράδυ.Αυτό βέβαια με χρήση λίγο από όλα όπως προανέφερα.Αν το τσιτώσεις με φουλ γραφικα, 120Hz και gaming ε τότε φίλε μου θα το φορτίσεις στο 4ωρο!! Γι αυτό αγοράζεις μια παιχνιδομηχανή και καθάρισες!
Η κάμερα λειτουργεί χωρίς προβλήματα και βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες και videos.
Το κινητό αν και με exynos cpu δεν αντιμετωπίζει προβλήματα/κολλήματα και από θέμα υπερθέρμανσης σπάνια έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα, αυτό συνέβει μια φορά μόνο στην αρχή, όταν το αγόρασα, όπως προανέφερα το κινητό μαθαίνει την χρήση του ιδιοκτήτη του και κάνει αυτόματα εξοικονόμηση ενέργειας.
Ήμουν κάτοχος του S9 plus κι έχω να πω ότι το S20 σε θέμα κάμερας είναι σαφώς ανώτερο!Σε μπαταρία σχεδόν τα ίδια με την χρήση που κάνω εγώ, αυτό είναι και υποκειμενικό βέβαια αναλόγως την χρήση του καθενός, να συμπληρώσω ότι την μπαταρία προσπαθώ και την φορτίζω μεταξύ 20% έως και 85%, οπότε η χρήση του κινητού ξεκινά απο το 85% κι όχι από 100%.Η οθόνη άπαικτη όπως πάντα και ακόμη πιο τούμπανο όταν την χρησιμοποιώ με φουλ ανάλυση και τα 120Hz, κυρίως στο gaming.Η επεξεργαστική του ισχύ δεν με έχει προδώσει ακόμη αλλά αυτό και πάλι για να το καρατσεκάρεις θα πρέπει να τρέξεις εφαρμογές βαριές που ο μέσος χρήστης δεν τις τρέχει.Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε developers/προγραμματιστές αλλά απλοί χρήστες.
Σαν πρώτη εικόνα (3 μηνών) δεν έχω να πω κάτι αρνητικό παρόλο που κατά τον Ιούνιο/Ιούλιο στην έρευνα αγοράς που έκανα διάβασα τα χίλια μύρια.
Τέλος να αναφέρω ότι το μέγεθος του S20 είναι τόσο όσο για να χωρά σε μια παλάμη και για χρήση με ένα χέρι.
Προτείνω την αγορά του ανεπιφύλαχτα!
Ελπίζω να βοήθησα μελλοντικούς αγοραστές.

Όνομα χρήστη