Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Gianniss_M

Τι μου προτείνετε αυτό η το fe?
(Με Ενδιαφέρει αρκετά και η κάμερα.)

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

gi0rg00sk17589

Το FE στην εκδοση με τον snapdragon ομως... Αλλιως παρε το s20+. Αυτο εδω.. Θα τ φορτιζεις 2 φορες τη μερα... Καμερες εχουν ιδια βασικη... Ιδιο ultrawide... Κ διαφερει ο τηλεφακος... Τα s20 εχουν 64mpixel και κανει ψηφιακο ζουμ το FE εχει τηλεφακο κανονικο 8mpixel με οπτικο ζουμ.

Όνομα χρήστη
Batman7

Ειμαι ή καλυτερα, ΕΙΜΟΥΝ αναμεσα στα 2 μεχρι που αρχησα να βλεπω reviews το s20 + s20 plus εχουν λενε πολλοι θεματα μπαταριας που κραταει παρα πολυ λιγο (3:30 ωρες on screen time το οποιο ειναι ΠΑΡΑ πολυ λιγο) και ανεβαζουν θερμοκρασια παρα πολυ ευκολα (και δεν εννοω οταν το θορτιζεις). Το s20 FE εχει θεματα με την αφή στην οθονη (ghost touching, googlareto) και το εχουνε παρα πολλοι απ'οτι βλεπω. Οποτε δεν θα το ρισκαρω, θα περιμενω μεχρι φεβρουαρη που θα βγουν τα καινουρια (s21/s30) και θα επιλεξω τοτε τι θα κανω, αν φτιαξουν τα πραγματα και ειτε μας δωσουν Snapdragon στην ευρωπη ή φτιαξουν επιτελους τα κολο chipakia τους (exynos) τοτε θα παω samsung, αλλιως με βλεπω να μαζευω λεφτα για iphone και να πα να γα...

Όνομα χρήστη