What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Συμεών Θυμάκης

Γεια σας έχω μια LG OLED C4 65αρα και θέλω να την τοποθετήσω στο καινούργιο μου σπίτι που νοίκιασα πρόσφατα. Η ερώτηση μου είναι αν την έχει βάλει κανένας σε γυψοσανίδα και αν αντέχει μιας και σίγουρα δεν θα ήθελα να κλαίω τα λεφτά μιας τόσο ακριβής τηλεόρασης.

Username

2 Replies

1 Comment

Συμεών Θυμάκης

Σε ευχαριστώ πολύ τελικά ο τεχνικός που ήρθε βρήκε τις σιδεργιες που υπάρχουν για να τοποθετούνται οι γυψοσανίδες πάνω τους και έτσι ανοίχτηκαν βίδες στο σίδερο και έτσι στην ουσία μπορεί στο μάτι να φαίνεται ότι είναι σαν να στηρίζεται στην γυψοσανίδα η βάση της τηλεόρασης αλλά στην πραγματικότητα οι βίδες είναι πάνω στις σιδεργιες οπότε είναι φουλ σταθερή.

Username
Γεώργιος Καλλίγερος

Το προβλημα σου δεν ειναι η βαση αλλα η γυψοσανιδα. Ρωτα τον γυψοσανιδά σου αν μπορεις να την τοποθετησεις (ποιοτητα της γυψοσανιδας) και τι ουπα να χρησιμοποιησεις. Οι γυψοσανιδες θελουν ειδικά ούπα.

1 Comment

Συμεών Θυμάκης

Σε ευχαριστώ πολύ τελικά ο τεχνικός που ήρθε βρήκε τις σιδεργιες που υπάρχουν για να τοποθετούνται οι γυψοσανίδες πάνω τους και έτσι ανοίχτηκαν βίδες στο σίδερο και έτσι στην ουσία μπορεί στο μάτι να φαίνεται ότι είναι σαν να στηρίζεται στην γυψοσανίδα η βάση της τηλεόρασης αλλά στην πραγματικότητα οι βίδες είναι πάνω στις σιδεργιες οπότε είναι φουλ σταθερή.

Username