Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
moss13

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη οθόνη για μέση χρήση (κυρίως για browsing, ταινίες, εργασία - παροδικά, gaming - σπάνια). Μετά από αναζήτηση έχω καταλήξει ότι αυτή είναι μια VFM οθόνη για όλες τις χρήσεις. Θα ήθελα παρακαλώ αρχικά να μου αν κάνω καλά που κοιτάω μια VA και όχι μια IPS καθώς και τη γνώμη σας γενικότερα για την οθόνη. Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ελεύθερα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

giannis_papagiannis5

Η μόνη μου ένσταση είναι γιατί κοιτάς 144hz monitor αφού παίζεις σπάνια ? Το VA οκ θα είναι καλύτερο σε ταινίες σίγουρα αλλά για την χρήση που το θες εσύ , θα πήγαινα σε ένα καλό ips panel στα 75hz . Να έχεις καλύτερες γωνίες θέασης και καλύτερο brightness την ημέρα. Όχι βέβαια ότι αν πάρεις αυτό το μόνιτορ δεν θα σε καλύψει γενικά. Αλλά αφού δίνεις τέτοιο ποσό ψάξε τι ακριβώς αρέσει σε εσένα σε μια οθόνη.. Εγώ επειδή παίζω games και μου αρέσει πολύ η ευκρίνεια (109ppi λόγο 1440p 27") και το 144hz είναι κάτι που με ευχαριστεί στα παιχνίδια και βλέπω και ταινίες/σειρές κατέληξα εδώ..
Η οθόνη στην τελική να ξέρεις είναι και κάτι το υποκειμενικό.. πήγαινε σε όλα τα μεγάλα πολυκαταστήματα και δες τες από κοντά πώς είναι.. Εκεί θα καταλάβεις!!

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη