Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
harry.filippatos

Έχει καταλάβει κανείς γιατί η FLAT έκδοση έχει μόνο HDMI 1.4 και όχι 2.0 όπως η Curved? Την παρήγγειλα χθες και μου έχει έρθει, αλλά την έχω αφήστει άθιχτη μήπως κάνω αλλαγή με την Curved ακριβώς γι αυτό το λόγο. Το DP 1.2 υποστηρίζει μια χαρά 1440p 144Hz αλλά το HDMI 1.4 δεν υποστηρίζει (μόνο με 4:2:0 subsampling και ΑΝ).

Επίσης, μπορεί κάποιος να απαντήσει με ασφάλεια ότι η οθόνη υποστηρίζει AMD FreeSync Premium και δοκιμασμένα; Στο επίσημο site της AMD με τις AMD FreeSync certified οθόνες δεν αναγράφεται.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

giannis_papagiannis5

Όσον αφορά το HDMI η εξήγηση ίσως είναι το μικρότερο κόστος. Αλλά αφού το DP το υποστηρίζει κανονικά γιατί θες HDMI? Τώρα όσον αφορά το freesync λειτουργεί άψογα. Οι curve έχει τα θετικά της έχει και τα αρνητικά της.. εγώ πχ που αράζω κρεβάτι και βλέπω ταινίες δεν το θέλω!

2 Σχόλια

harry.filippatos

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Κοίτα, προτιμώ το DP, αλλά το λέω για το HDMI σε περίπτωση που χτύπα ξύλο χαλάσει το DP. Τέλεια, χαίρομαι για το FreeSync. Προτιμούσα flat γενικά, διότι ασχολούμαι και με διάφορες desktop εργασίες, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά παραπάνω στοιχεία και reviews για την curved και το θετικό του HDMI 2.0 οπότε έλεγα μήπως πάω σε αυτή.

giannis_papagiannis5

Γενικά ελπίζω να ξέρεις τι πήρες και να το χαρείς! Χαχα.. για εμένα τα 2 σημαντικότερα αρνητικά είναι : Brightness την ημέρα + ghosting σε κάποια games (αν και θα το συνηθίσεις αυτό). κατα τα άλλα πολύ καλό monitor

Όνομα χρήστη