Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
macio_sm

Κάποιος άλλος που έχει την οθόνη, μήπως έχει παρατηρήσει lag στην οθόνη? Ειδικά σε γρήγορες σκηνές πάνω στο Gaming.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Da Citizen

Όχι φίλε μου , κανένα lag. Κοίταξε μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποια ρύθμιση είτε από το λογισμικό της κάρτας είτε από το πάνελ της οθόνης .

2 Σχόλια

macio_sm

Καλησπέρα! Πάνω σε κονσόλα την έχω βάλει.. Και στις γρήγορες σκηνές πάνω στο παιχνίδι μου φαίνεται ότι κάνει ένα μικρό lag σαν κόλλημα για λίγο και μετά πάει λίγο πιο γρήγορα και επανέρχεται κανονικά.. Την δουλεύω στα 120Hz 1440p

Da Citizen

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με κονσόλες για να σου πω με σιγουριά τι μπορεί να φταίει. Αυτό που ξέρω όμως είναι όταν τρέχεις με πολλά fps σε μικρότερη συχνότητα οθόνης ή το αντίθετο , λιγότερα fps από τη συχνότητα που τρέχει εκείνη τη στιγμή ,θα υπάρχει ένα "μικρό" tearing. Θα μπορούσες να κλείδωσεις την οθόνη στα 60 FPS και να δεις αν σου ξαναβγάλει αυτό το θέμα. Πολλές φορές αυτό το tearing δεν είναι τόσο φανερό, αλλα δεν παύει να υπάρχει.

Όνομα χρήστη

3 Σχόλια

macio_sm

Καλησπέρα! Πάνω σε κονσόλα την έχω βάλει.. Και στις γρήγορες σκηνές πάνω στο παιχνίδι μου φαίνεται ότι κάνει ένα μικρό lag σαν κόλλημα για λίγο και μετά πάει λίγο πιο γρήγορα και επανέρχεται κανονικά.. Την δουλεύω στα 120Hz 1440p

giannis_papagiannis5

Καλησπέρα και σε εσένα.δεν ξέρω να σου πω για κονσολες...υποστηρίζουν 120 fps οι κονσόλες? 30/60 νομιζα παίζουν..εγώ στο PC στα 144hz παει πένα ακόμη κκαι με γρήγορες σκηνές.

macio_sm

Καλημέρα και καλό μήνα! Υποστηρίζει μέχρι 120hz το xbox! Νομίζω πως βρήκα τι έφταιγε. Πρέπει να ήταν το ποντίκι που έκανε αυτό το lag. Το είχα polling rate 1000 που δεν υποστηρίζει η κονσόλα. Για αυτό μάλλον μου το έκανε.

Όνομα χρήστη