What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nick_mo

Γεια σας! Θα μπορούσε κάποιον που έχει την οθόνη να μου απαντήσει πως φαίνονται η εικόνα, στα games κυρίως, αν κάνεις downscale στα 1080p? Είναι ανεκτό το αποτέλεσμα?
Σκέπτομαι να την πάρω άμεσα και ίσως η κάρτα μου (gtx 1060 6 gb) να μην μπορεί να σηκώσει τίτλους παιχνιδιών στα 1440p αξιοπρεπώς, μέχρι να κάνω αναβάθμιση σε άλλη κάρτα.
Ευχαριστώ πολύ!

Username

2 Replies

giannis_papagiannis5

Κατά εμένα μην αγοράσεις το μο΄νιτορ αυτό με την 1060...θα πήγαινα στην θέση σου σε IPS 75hz 1440p. ...Καλή σκέψη είναι να πας σε 1080p ips 144hz εφόσον η κάρτα σου είναι για αυτά τα κηβικά... ΤΟ συγκεκριμένο μονιτορ αυτό που προσφέρει ειναι 1440p 27'' 144hz στην πιο οικονομική τιμή.. Εαν δν το αξιοποιεις δλδη αυτο το spec χάνει την αξία του..Γιατι και ghosting έχει και IPS δν είναι

Username
Da Citizen

Θα τα σηκώνεις σε 2κ με 60 fps. Δεν θα αξιοποιήσεις το 144Hz , αλλά εφόσον θα πας για καινούργια κάρτα στο μέλλον , θα μπορούσες να αγοράσεις αυτή την οθόνη . Τώρα όσον αφορά το downscale , σε παιχνίδια όπως το PUBG, θα φαίνεται μια διαφορά στα pixels. Απλά θα σου πρότεινα να μην καθυστερήσεις την αναβάθμιση της κάρτας

2 Comments

Nick_mo

Σε ευχαριστώ πολύ για την περιεκτική απάντηση σου δικε μου. Με κάλυψες απόλυτα!

Username