Αξίζει να το πάρω ;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
κοιτα εγω θα το παρω γιατι εχω logitech προϊόντα που χρεισιμοποιο πολυ καιρο και δεν εχουν παθει τιποτα
φιλαρακι και εγς την ιδια απορια εχω κατσε να το παρω και θα σου πω τον αλλο μηνα
5 Σχόλια
Άκου ρε μόλις το πήρα και κοιτά ειναι παρα πολύ καλό μπορείς να αλλάζεις και το rgb πατώντας 2 κουμπιά ( fn + f5 ) και ειναι παρα πολύ καλό απλά σχετικά με το rgb κάποιες φορές και από το g hub κολλάει.Πχ ένα κουμπί παραμένει μπλε ενώ όλα ειναι κόκκινα αλλά αυτό μου συμβαίνει μόνο στην εγαρμογη γιατί παίζω από πς4 αλλά κοιτά σαν αίσθηση τα κουμπιά ειναι παρα πολύ καλά θα στο πρότεινα
Κοιτά ο ήχος ειναι μέτριος δηλαδή ειναι λίγο θορυβώδης λίγο αλλά αν φοράς ακουστικά το ακούς λίγο κοιτά ειναι πως να στο πω 40% θορυβώδες αλλά θα στο πρότεινα και σαν γράψιμο ειναι μικρό παρόλο που ειναι full size στο πλάτος δηλαδή ειναι μικρό τώρα για γράψιμο ειναι λίγο μικρό αυτό
σε ευχαριστω πολυ που απαντησεσ φιλε μου το πρωτο μ μηχανικο ειναι θα το παρω τελικα να εισαι καλα ...
απλα το Brown ειναι ποιο αθορυβο απο τα αλλα (2) (κοκκινα πληκτρα και μπλε) γιαυτο θα δοκιμασω τα καφε σε ευχαριστω και παλι
ναι θα σε προτεινα και εγω καφε αντι για κπλε και κοκκινους επισης ακυρο αλλα ειναι και το δικο μου πρωτο μηχανικο