Μπορεί κάποιος να μου πει στο τηγάνισμα πατάτας σε φουλ θερμοκρασία αν σταματάει από μόνη της η εστία; είτε για ασφάλεια είτε από υπερθέρμανση;
μιλάμε για φυσιολογικές ποσότητες φαγητού. την έχω πατήσει στο παρελθόν με επαγωγική εστία όπου δεν μπορούσες να τηγανίσεις για 10-15 λεπτά συνεχόμενα γιατί έκοβε την ένταση μόνη της με αποτέλεσμα να μουλιαζουν οι πατάτες μέσα στο λάδι.....
ευχαριστώ!
1 Comment
Είχα κι εγώ και οι γονείς μου την επαγωγική της Xiaomi. Μια στρογγυλή λευκή. Η δική μου μετά από σχεδόν δύο χρόνια χάλασε αλλά ευτυχώς πρόλαβα την εγγύηση. Των γονιών μου δουλεύει ακόμα. Σχεδόν 5 χρόνια.
Ήταν απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ!!!
σε όλα! Προσπάθησα να πάρω άλλη σαν αντικατάσταση εντός εγγύησης αλλά δεν υπήρχε πουθενά σε κανένα κατάστημα. Σταμάτησε η παραγωγή της απλά. Δεν ξέρω το λόγω.
Φέτος το καλοκαίρι είδα μια παρόμοια, από μια και καλά θυγατρική της Xiaomi, μια Juami, ίδια χαρακτηριστικά, ίδια εμφανισιακά.
Την πήρα αμέσως!!! Στο τρίτο μαγείρεμα είχε ήδη σταματήσει μια φορά τη λειτουργία της.... Στο 5ο.....απλά την ξαναεβαλα στο κουτί και την επέστρεψα.....
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΣΧΈΣΗ!!!
Και το περίεργο είναι ότι μέσα στο σπίτι έχω διπλή επαγωγική εστία, αντί για κεραμική! Και την χρησιμοποιώ κανονικοτατα όπως και μια κεραμική απλά με τα πλεονεκτήματα της επαγωγικής! Δεν μπορώ να καταλάβω τι εχει πάει στραβά στις φορητές επαγωγικες.....