Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GEORGIOS Τ

Υπάρχουν δύο μοντέλα? το ένα είναι με πορτοκαλί κύκλο και γράμματα και δεν γράφει elite και το άλλο είναι με λευκά γράμματα και γράφει elite υπάρχει πιο παλιό Ή πιο καινούργιο μοντέλο και ποιο είναι πιο καλό

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

GEORGIOS Τ

και επειδή την έχω δοκιμάσει δεν ανεβάζει 2000watt ανεβαίνει μέχρι 1.500 watt και δεν έχει πολλές σκάλες όπως όταν θες να δοκιμάσεις να μαγειρέψεις σε χύτρα από 200 ανεβαίνει σε 500 η επόμενη σκάλα έπρεπε να έχει και μία ενδιάμεση στα 350 e 400 όπως έχουν περισσότερες και δεν εξυπηρετεί καθόλου αυτό το πράγμα ούτε το ότι δεν ανεβάζει 2000 watt είναι μικρότερη ούτε το ότι δεν έχει πολλές ενδιάμεσες σκάλες δηλαδή αν βάλεις μία χύτρα ταχύτητας στο 200 συνήθως δεν σου ανεβάζει τη βαλβίδα αν τη βάλεις όμως στο 500 σου βγάζει πολύ ατμό οπότε χρειάζεσαι το ενδιάμεσο δεν εξυπηρετεί καθόλου

Όνομα χρήστη
GEORGIOS Τ

τελικά ρώτησα και ενημερώθηκα υπάρχουνε το παλιό και το καινούργιο μοντέλο αυτό που είναι με την πορτοκαλί χάραξη επάνω στην πλάκα τα γράμματα και τον κύκλο είναι το παλιό μοντέλο που τώρα δεν υπάρχει τόσα με έχει μείνει σε κάποιο και αυτό που γράφει Ελίτ που είναι με λευκά γράμματα είναι το καινούργιο που πουλιέται τώρα

Όνομα χρήστη