Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Theo_Mytakidis

Καλησπέρα έχω παραγγείλει το Realme 5 ,Ελληνικής αντιπροσωπείας . Παρακαλώ τον Ilias_Psath και όποιον άλλον γνωρίζει, να με ενημερώσει εάν έχει Widewine DRM certification για παρακολούθηση του Netflix (και εάν ναι σε ποιά ανάλυση) και πως εγκαθιστώ
την gcam (link) και ότι άλλο βοηθάει. Όσο για το SAR βρήκα στο site : https://www.realme.com/au/newsroom/Certificate-Disclaimer Realme 5 1.307 head - 1.406 body

Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Επειδή είναι να το παραλάβω την Δευτέρα 16 Μαρτίου, θα εκτιμήσω πολύ την έγκαιρη απάντησή σας

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Ilias_Psath

Καλησπέρα φίλε μου, έχει widevine drm με security level L3, αλλά δεν χρησιμοποιώ Netflix για να σου πω εντυπώσεις. Gcam έχω βάλει την έκδοση mgc_7.3.018_parrot043-v2.apk την οποία βρήκα στο YouTube και η εγκατάσταση του είναι πολύ απλή. Για το sar σύμφωνα με το βιβλιαράκι του(σελ.2), γράφει 0,757 στο κεφάλι και 1,023 στο σωμα. Ελπίζω να βοήθησα.

4 Σχόλια

Theo_Mytakidis

Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ . Όσο για το SAR πολύ ευχάριστη η ενημέρωση ! Φαίνεται να έρχεται άλλη έκδοση στην χώρα μας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να διορθώσω το προηγούμενό μου post :(

Ilias_Psath

Ναι για την Ευρώπη είναι σίγουρα άλλες προδιαγραφές. Το πρόσθεσα στο review μου για να το γνωρίζουν οι αναγνώστες.

Ilias_Psath

Καλησπέρα, εννοείς από θέμα αξιοπιστίας φαντάζομαι...
Προσωπικά το πήρα χωρίς πολλές σκέψεις γνωρίζοντας μόνο και μόνο ότι η oppo έβαλε το χεράκι της στην κατασκευή του.
Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.

Όνομα χρήστη