Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

GEORGIOS Τ

η συσκευή άτλας φέρνει φίλτρα πολλών εταιρειών υπάρχει matrix φίλτρο πιστοποιημένο το οποίο έχει γύρω στα 15 ευρώ έχεις πολλές επιλογές από πολλές εταιρείες και Ευρωπαϊκές και αμερικανικές για αυτό και οι τιμές τους είναι ανταγωνιστικές ενώ τα ολύμπους το χω μονοπώλιο δεν ταιριάζει άλλο φίλτρο πρέπει να πάρεις μόνο το δικό τους

Όνομα χρήστη
GEORGIOS Τ

το φίλτρο ολύμπους μου το χρεώνει 55 ευρώ η άτλας το καλύτερο φίλτρο πιστοποιημένο από nsf το κρυώνει 32,5 τα καλύτερα το καταλαβαίνεις και στη γεύση δεν μειώνει τη ροή του νερού όπως γινόταν με το ολύμπους και το σημαντικότερο έχει πάρα πολύ καλή γεύση το καταλαβαίνεις αμέσως στην Όλυμπος το νερό ήταν χάλια όταν άλλαξα και έβαλα άτλας κατάλαβα πόσο χάλια ήταν το ολύμπους φαίνεται και από τη διαφήμιση πόσο Κίτσι είναι που λέει ότι πίνετε νερό από τους θεούς του Ολύμπου δηλαδή μεγάλη κοροϊδία άργησα να το καταλάβω πήγα σε ένα φιλικό σπίτι και όταν ήπια από νερό άτλας φίλτρο κατάλαβα τι διαφορά

Όνομα χρήστη
GEORGIOS Τ

δώσε γύρω στα 25 με 30 ευρώ και πάρει τη συσκευή της άτλας που είναι 100 φορές ανώτερη από την ολύμπους και βρίσκεις και πιο φθηνά ανταλλακτικά και μην ασχολείσαι με ολύμπους δεν είναι πιστοποιημένα από ένεση olympus και είναι πολύ κατώτερης ποιότητας το χρησιμοποιούσα πολλά χρόνια γιατί δεν είχα δοκιμάσει κάτι άλλο και όταν δοκίμασα τα άτλας και πιο φθηνή τιμή τα βρίσκω και μπορούν να πάρουν και άλλων εταιρειών ότι είναι σε 10 ίντσες και δεν είναι μονοπώλιο

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη